Poll: patutkah di ban
You do not have permission to vote in this poll.
cipanjb uid=2881
9.09%
1 9.09%
pemburuMalam uid=18330
18.18%
2 18.18%
iman99 uid=18478
72.73%
8 72.73%
Total 11 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pergaduhan di shoutbox
04-02-2013, 07:29 PM, (This post was last modified: 04-02-2013, 07:32 PM by cipanjb.)
Post: #1
Wink  Pergaduhan di shoutbox
Salam sejahtera buat semua disini saya ingin membuat cadangan memban beberapa user kerana mencarut mengeluarkan kata-kata kasar dan menimbulkan pergaduhan di shoutbox. ramai yang menjadi saksi kepada perbalahan ini yang rasanya telah berlanjutan dari tarikh 1 febuari lagi secara kecil-kecilan dan telah melampaui batas pada tarikh ini. disini saya mebuat poll bagi membuktikan yang mereka benar telah mengganggu kenteteraman awam di shout box. biarlah user lain menentukan kebenarannye.
Oleh itu saya mencadangkan ban selama 1 minggu diberi kepada pesalah. juga saya letakan juga nama saya jika perbuatan saya ini juga melampaui batas dan dianggap tidak menyenangkan. sekian terima kasih.
[Image: 1818271182.png] [Image: 2017280876.png]
04-02-2013, 07:35 PM,
Post: #2
RE: Pergaduhan di shoutbox
(04-02-2013, 07:32 PM)6b2 Wrote:
(04-02-2013, 07:29 PM)cipanjb Wrote: Salam sejahtera buat semua disini saya ingin membuat cadangan memban beberapa user kerana mencarut mengeluarkan kata-kata kasar dan menimbulkan pergaduhan di shoutbox. ramai yang menjadi saksi kepada perbalahan ini yang rasanya telah berlanjutan dari tarikh 1 febuari lagi secara kecil-kecilan dan telah melampaui batas pada tarikh ini. disini saya mebuat poll bagi membuktikan yang mereka benar telah mengganggu kenteteraman awam di shout box. biarlah user lain menentukan kebenarannye.
Oleh itu saya mencadangkan ban selama 1 minggu diberi kepada pesalah. juga saya letakan juga nama saya jika perbuatan saya ini juga melampaui batas dan dianggap tidak menyenangkan. sekian terima kasih.

saya yang hina nie mencadangkan anda delete aje thread nie .
biarlah mereka selesaikan di antara mereka , bahkan mereka juga islam .
agak2 melebih , MOD@Admin kan ada .
cara mcm nie mcm aibkan mereka sahaja Sad

cadangan orang, kau tak suka bgtau, suka pun bgtau, takyah la suruh delete thread bagai Fuck That Shit

btw silap section
puas sudah menanam ubi, nenas juga dibeli orang, puas sudah aku berbakti, pengganas juga dipandang orang

Quote:A true warrior need blood on his sword; A true pirate never afraid to sail the red sea.
04-02-2013, 07:37 PM,
Post: #3
RE: Pergaduhan di shoutbox
korang ni period ke hape?
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
04-02-2013, 07:40 PM,
Post: #4
RE: Pergaduhan di shoutbox
knape aku ~Ok aku hanye tegakkan kebenaran sbb si iman yang melampau Sad
[Image: 314278_258535200943202_2082989687_n.jpg]
DefacerPHC kacak

Acey say f*ckhan OK my name is F*CKHAN (farhan)

04-02-2013, 07:42 PM,
Post: #5
RE: Pergaduhan di shoutbox
nie kes spam3 + lucah2 + carut .tp bile ditegur ,dgn tibe2 nye beliau melinting dan terjadilah pertelingkahan . darah muda nafsu bergelora .. -.-
-miss maplesea-

-rape the website not The Kid-


[Image: a97264_w8.jpg]
04-02-2013, 07:44 PM,
Post: #6
RE: Pergaduhan di shoutbox
terlajak ~fap nie la jadi nye ROFL
Hmm
[Image: 8078264137.png]
04-02-2013, 07:46 PM,
Post: #7
RE: Pergaduhan di shoutbox
(04-02-2013, 07:44 PM)anthrax Wrote: terlajak ~fap nie la jadi nye ROFL

die bukan aku kay Me Gusta
[Image: 314278_258535200943202_2082989687_n.jpg]
DefacerPHC kacak

Acey say f*ckhan OK my name is F*CKHAN (farhan)

04-02-2013, 08:07 PM,
Post: #8
RE: Pergaduhan di shoutbox
tbd dh jadi tempat budak2 gaduh ke? Troll 2
04-02-2013, 08:13 PM,
Post: #9
RE: Pergaduhan di shoutbox
ada sekerinshot tak? GayFace
[Image: pumpkids]
04-02-2013, 08:33 PM, (This post was last modified: 04-02-2013, 08:34 PM by iman99.)
Post: #10
RE: Pergaduhan di shoutbox
teruk tol lah budak zaman sekarng ni ..APTB ! Sad
04-02-2013, 08:37 PM, (This post was last modified: 04-02-2013, 08:39 PM by XdeathX.)
Post: #11
RE: Pergaduhan di shoutbox
kahkahkah. isu kecik pun nak besar . phailed. ban semua pliss Challenge Accepted
"hidup umpama roda harini orang baling taik kat kita.. esok orang yang baling taik tu kena baling taik 2-3 kali ganda lagi banyok.."
04-02-2013, 10:10 PM,
Post: #12
RE: Pergaduhan di shoutbox
ape kes?
haih.. sejak biborn tinggalkan tbd nie macam2 jadi.. (LOL gaya macam legend je aku ni.. puii!)
Lai2 singgah blog saye --> http://keyboardexploit.blogspot.com/

[Image: bibornsignature.png]
04-02-2013, 10:18 PM,
Post: #13
RE: Pergaduhan di shoutbox
adesss.macam ni pom ade gak ke ? Facepalm
04-02-2013, 10:26 PM,
Post: #14
RE: Pergaduhan di shoutbox
standard la online gaduh. in real life sayang-menyayang muah2 ;d

  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Ali Imran Ayat 31

04-02-2013, 10:28 PM,
Post: #15
RE: Pergaduhan di shoutbox
mencarut ni boleh addicted. kalau tak bertaubat, sampai bila-bila pun macam tu.
JOM LIKE PAGE SAYA!

Saya tak pandai. Harap dapat bantu saya. Terima kasih TBD.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Error on shoutbox [Using android phone] shadowmacx 18 1,738 22-10-2013, 01:42 PM
Last Post: Codeshift3r

Forum Jump: