Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TBD Tee summer 2012
25-05-2012, 04:53 AM,
Post: #16
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 04:08 AM)ibnumalik Wrote:
(25-05-2012, 03:58 AM)s3m00t Wrote: serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace

em, nanti aku buangkan, ramai gak yang xnak,
btw aku main amek kat page faceboot tbd jek ;d
kat belakang sesuai letak ape jek? muka ;d? atau tulisan macam yg dulu punya?
ni konsep ke berapa tah...

[Image: 1QB2M.png]

kalau jadi yang ni boleh la aku cari berapa orang nak and cari supplier lepas ni.


YG ni lagi sedak, gambo helang tu ganah.. ganah seganah ganahnyaa..mengalahkan keganasang sang naga... yg tak penah pun di jumpai di mana2... muantaaaappp Angry (tp aku nk pink jugok Love GayFace) aku nk ada muke abam teroll gak, eehhh aku nak sume design..kah kah kah, (tp x dop duet... Sad)
Reply
25-05-2012, 06:40 AM,
Post: #17
RE: TBD Tee summer 2012
putih la lawa...

putih melambangkan kebersihan + kesucian. GayFace
Rajin Belajar Pasti Berjaya
Tiada Kegagalan Setelah Berusaha
Itulah Cara Membalas Jasa
Pengorbanan Guru Dan Keluarga Tercinta
Big Grin

Spoiler:
[Image: 522167_476797252342999_168490270_n.jpg]
Reply
25-05-2012, 07:14 AM,
Post: #18
RE: TBD Tee summer 2012
cun la bro ..
design yang latest tu ..

bak kata s3m00t ..
bukan x best yang ada typo programming language tu,
kena touchup sikit .. cuba tengok cntoh ni ..
http://i.imgur.com/mx9dx.jpg?1

Aku sokong mana2 design PUTIH tu ..
Sebab kita punya formal t-shirt dah hitam .. GayFace


Apa2 keep update bro .. Big Grin
MY ACCOUNT PASSWORD IS SEVEN ASTERISK *******

LIFE FOR LEARN
GayFace
Reply
25-05-2012, 07:29 AM,
Post: #19
RE: TBD Tee summer 2012
eden nk satu...Angry
kaler pink = playgirls....Love
kaler putih =playboy.....Drunk

Bollywood Challenge Accepted

[Image: 4AZhtKS.gif]
Reply
25-05-2012, 08:25 AM,
Post: #20
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 03:19 AM)b3nt0s Wrote: aritu ada awek kat fb letak status, dia ckp suke tgok laki kai baju pink.. pergh memang berduyun ar peminat i pas nim.. awwww GayFace

awww, malu lawhGayFace
[Image: 1669544285.png]
Reply
25-05-2012, 08:40 AM,
Post: #21
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 04:08 AM)ibnumalik Wrote:
(25-05-2012, 03:58 AM)s3m00t Wrote: serius style~!! (yang warna putih sahaja -.- )

cuma... dekat bahagian belakang~ bahagian yang segala programming language kau tulis dalam scope diamond; kalau x de pun OK sebenarnya. kalau nak ada gak... maybe bleh fix sikit design dia. bukan tak lawa... just... aku rasa ada nak kena touch up sikit. Smile

ps: semua language kau taruk kat belakang. serius aku cakap... aku tak pernah cuba pun program guna Delphi. GayFace

em, nanti aku buangkan, ramai gak yang xnak,
btw aku main amek kat page faceboot tbd jek ;d
kat belakang sesuai letak ape jek? muka ;d? atau tulisan macam yg dulu punya?
ni konsep ke berapa tah...

[Image: 1QB2M.png]

kalau jadi yang ni boleh la aku cari berapa orang nak and cari supplier lepas ni. ;d

lau jadi ni aku nak ~ style jugak! kaler hitam n putih~ hehe
[Image: 1669544285.png]
Reply
25-05-2012, 08:41 AM,
Post: #22
RE: TBD Tee summer 2012
bkn nk kondem,tp sori.imho, tak lawa
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
25-05-2012, 09:11 AM,
Post: #23
RE: TBD Tee summer 2012
design ni lawa, tapi nampak serabut.

sebab apa, bg pendapat aku ada 4 pecahan objek/gambar kat baju tu yg membuatkan dia nampak serabut. kalau boleh biar simple dan tak serabut. cth baju tbd yg sebelum ni, bole pakai gi keje lg =)

kalau nak letak nama, maybe letak bwh logo tbd ke, lbh kurg mcm tu la kot.. pandai2 adjust. lg satu logo "TBDSecurity" tu dah tak digunapakai, harap tak masukkan dalam design. Big Grin
[Image: GteM3.png]
Reply
25-05-2012, 10:45 AM,
Post: #24
RE: TBD Tee summer 2012
design cantik tapi nmpak mcm serabut pun ada.. utk color..aku suggest buat 2 color,satu putih dan purple.. putih utk laki dan purple utk perempuan..

nama kalau nk letak,letak kecik2 tau..font tu jgn besar sgt.. ;d
"Tanda ilmu itu berkat ialah semakin tinggi ilmu kita,semakin tunduk rendah kita bertawaduk kepada Allah dan juga sesama manusia.Merasakan betapa hebatnya Allah dan tinggi ilmuNya sehingga kita berasa betapa kerdilnya ilmu kita"
[Image: 2770527825.png]
Reply
25-05-2012, 11:50 AM,
Post: #25
RE: TBD Tee summer 2012
baju warna putih biasanya nmpk murah kecuali klu ko mmg nk tempah yg grade A pnya, cotton tebal, hrga sedikit tinggi. pink pon sama. klu hitam nmpk lebih berkualiti walopon kualiti rendah.. sbb tuh kbykn bju org printed guna baju hitam. aku pon suka ngan konsep design.. simple.. cuma username tu aku rasa x perlu kot, jd cam baju kelas masa sekolah lak.. hilang class.. GayFace
Reply
25-05-2012, 02:30 PM,
Post: #26
RE: TBD Tee summer 2012
Aku sokong kaler selain hitam, sebab baju TBD dari dulu lagi kaler hitam, tukar la kaler lain pulak.

Yang suka pink tu aku x masuk campur GayFace
[Image: 54986369.png]
Reply
25-05-2012, 02:40 PM,
Post: #27
RE: TBD Tee summer 2012
(25-05-2012, 11:50 AM)Yo! Wrote: baju warna putih biasanya nmpk murah kecuali klu ko mmg nk tempah yg grade A pnya, cotton tebal, hrga sedikit tinggi. pink pon sama. klu hitam nmpk lebih berkualiti walopon kualiti rendah.. sbb tuh kbykn bju org printed guna baju hitam. aku pon suka ngan konsep design.. simple.. cuma username tu aku rasa x perlu kot, jd cam baju kelas masa sekolah lak.. hilang class.. GayFace

betul tu, pakai Gred A cotton la.. tahan sikit.. mahal sikit pun ta peGayFace.. janji kualiti terjamin~
[Image: 1669544285.png]
Reply
25-05-2012, 02:49 PM,
Post: #28
RE: TBD Tee summer 2012
Design lebih kurang mcm yg sebelum ni.. Bosan.. -.-
Reply
25-05-2012, 03:27 PM,
Post: #29
RE: TBD Tee summer 2012
pelan mau cantik , gred mau sempoi Big Grin
Troll 2 LU MANA MARI ? HAHA Troll 2
Reply
25-05-2012, 03:39 PM,
Post: #30
RE: TBD Tee summer 2012
da siap nnti, sticky utk order tau... yg dulu sy terlepas, kali ni mcm nk..
[Image: 419981_351531688224249_348541415189943_1...1679_n.jpg]
Reply


Forum Jump: