Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hackflare Challanges
26-12-2011, 02:54 PM,
Post: #1
Hackflare Challanges
http://h4ckj3ct0r.hostpaw.com/

basic steganography + javascript
8 challanges je malas nak buat sampai 10
tak de idea
have fun =)
sila tinggalkan jejak anda di shoutbox
  ▲  ʙᴇ ɴɪᴄᴇ ᴛᴏ ᴏᴛʜᴇʀs
▲ ▲ ( ⌣́,   ⌣̀ )\(^◡^ )[Image: ?r=OrangeCoral]

Reply
26-12-2011, 04:49 PM,
Post: #2
RE: Hackflare Challanges
tak reti aku nk wat Sad
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-12-2011, 04:54 PM,
Post: #3
RE: Hackflare Challanges
jangan patahkan semangat aku p0pc0rn. aku baru bancuh nescafe paket merah sebab nak duduk try. GayFace

(26-12-2011, 04:49 PM)p0pc0rn Wrote: tak reti aku nk wat Sad

Reply
26-12-2011, 05:04 PM,
Post: #4
RE: Hackflare Challanges
aku mmg tak reti pun benda2 cmni Sad
selalu rempah yg ajar
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-12-2011, 05:46 PM,
Post: #5
RE: Hackflare Challanges
ada matematik? aku fail math..Sad
Reply
26-12-2011, 08:59 PM,
Post: #6
RE: Hackflare Challanges
banyaknya math. wuwuwu
Reply
26-12-2011, 09:22 PM,
Post: #7
RE: Hackflare Challanges
ada math ke ? entah ler . aku pna wat bnda nea . tapi da lame kowt .
cabaran pertama tu mudah je kowt . suhz pena wat dulu .
lepas jea . tapi baru je wat tak lepas . jmpa je user and password nya .
Reply
26-12-2011, 09:29 PM,
Post: #8
RE: Hackflare Challanges
ada math,math javascript pulak tu kat level 2 Sad
*level satu aku skip je. GayFace
(26-12-2011, 09:22 PM)6b2 Wrote: ada math ke ? entah ler . aku pna wat bnda nea . tapi da lame kowt .
cabaran pertama tu mudah je kowt . suhz pena wat dulu .
lepas jea . tapi baru je wat tak lepas . jmpa je user and password nya .

Reply
26-12-2011, 10:40 PM,
Post: #9
RE: Hackflare Challanges
aku super noob.. tapi nak main GayFace
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
26-12-2011, 10:47 PM,
Post: #10
RE: Hackflare Challanges
its a good challenge btw Big Grin
tgu rajin la buat.sbb takde hadiah,so kurang force nk wat ;d
[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Reply
26-12-2011, 10:52 PM,
Post: #11
RE: Hackflare Challanges
Level 1 aku pikir sejam lollolololo
Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Reply
27-12-2011, 01:06 AM,
Post: #12
RE: Hackflare Challanges
aku rase mcm pernah buat haritu.. tpi stuck kat lvl2 rsenye..
Reply
27-12-2011, 01:18 AM,
Post: #13
RE: Hackflare Challanges
nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm
xsxs Wrote:"I may contains particular combinations of colors or black and white contrast, may/ may not cause epilepsy, nausea or the urge to do weird things to domestic animals."
EOF
);}
Reply
27-12-2011, 09:06 AM, (This post was last modified: 27-12-2011, 09:07 AM by ninja.)
Post: #14
RE: Hackflare Challanges
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
27-12-2011, 09:27 AM,
Post: #15
RE: Hackflare Challanges
(27-12-2011, 09:06 AM)skr1ll3x Wrote:
(27-12-2011, 01:18 AM)xsxs Wrote: nice chal Codeshift3r +utk anda Smile
nt smpt aku main..aku rs kau pya chal lg pecah kpl drp hatz pya chal dulu tu..
javascript aku mmg agk Facepalm

level satu tu tak faham la ape arahan math dia.? GayFace username n pass dah dapt.. tapi tak menjadi pun.. ddia suruh + t + ape eh.?

yg count + t tu klau x silap aku brapa kali tries, sbb var t = "tries"..,tgk cara dia maen count.., so..bila skali silap, dia akan tmbah 1..klau x silap aku laa.. GayFace
Sudah berkali diriku bilang,
Jangan kejar ilmu hacking for fame,

Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  \\ Hackflare Php Challenge // Codeshift3r 35 6,395 01-05-2012, 07:45 PM
Last Post: Fakhru

Forum Jump: