TBD.my

Full Version: [ask sqli]code aper ni
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
$P$BZZXky8L5Urzc71rBU40NSbjUQ0H7p/


yg pasti bukan md5....munkin gabungan md5 kot

nk decode cam ner
wordpress punye kot..
Hint: phpass

++W!NdoWs[+]CrAcK3R++

(22-09-2011, 03:44 PM)rozalman Wrote: [ -> ]$P$BZZXky8L5Urzc71rBU40NSbjUQ0H7p/


yg pasti bukan md5....munkin gabungan md5 kot

nk decode cam ner

Ini password macam wordpress punya, ko nak crack bro? Aku syorkan baik cari mangsa atau bugs lain. Maybe ko ada peluang untuk crack tapi itu cuma mungkin kalo guna tools seperti rainbow. Untuk crack hash bagi password "password" pun mengambil masa 2-5 minit menggunakan enjin NVIDIA. Apa lagi untuk crack hash ne.

Kalo salah tolong betulkan... Big Grin
(22-09-2011, 03:52 PM)ak47suk1 Wrote: [ -> ]Hint: phpass

X RETI TAG AKU TAHU NI CODE salted md5 hash.CAM NER NK DECODE
(22-09-2011, 04:36 PM)++W!NdoWs[+]CrAcK3R++ Wrote: [ -> ]Ini password macam wordpress punya, ko nak crack bro? Aku syorkan baik cari mangsa atau bugs lain. Maybe ko ada peluang untuk crack tapi itu cuma mungkin kalo guna tools seperti rainbow. Untuk crack hash bagi password "password" pun mengambil masa 2-5 minit menggunakan enjin NVIDIA. Apa lagi untuk crack hash ne.

Kalo salah tolong betulkan... Big Grin

apa mksud ko guna tools seperti rainbow? ko xleh crack hash ni pkai rainbow tables
go read about rainbow tables

(22-09-2011, 04:53 PM)rozalman Wrote: [ -> ]
(22-09-2011, 03:52 PM)ak47suk1 Wrote: [ -> ]Hint: phpass

X RETI TAG AKU TAHU NI CODE salted md5 hash.CAM NER NK DECODE

xpyah nk capslock2 sgt org ak47suk1 dh gtau tu phpass so research la
baca psal phpass:
http://www.openwall.com/phpass/

cari apa tool yg bleh pkai

++W!NdoWs[+]CrAcK3R++

sebenarnya saya tak pro dengan tools installer saya biasa decode guna online tool, mungkin link johnburn bagi boleh membantu untuk anda kaji pass ne, cuma janganlah membuang masa untuk crack apa yang rasanya di luar pengetahuan anda...
password pro maybe halped
(22-09-2011, 07:22 PM)saifulfaizan Wrote: [ -> ]password pro maybe halped

baco doh hok 2 x paham apa2 pom
aku tak sure la tu code ape.tp aku ada perfume code37,bkenan?

++W!NdoWs[+]CrAcK3R++

(23-09-2011, 02:50 AM)p0pc0rn Wrote: [ -> ]aku tak sure la tu code ape.tp aku ada perfume code37,bkenan?

Sempat lagi promosi... ROFL