TBD.my

Full Version: tolong cari hack password untuk YM
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
saya ada sorang kawan yg menghadapi masalah ...
dia sudah lupa password dengan 2 soalan secret dia ...
lagi pon utk id ni dia tidak letak alternative email ...
so saya ingin pertolongan drpd sume rakan2 utk tolong saya dan kawan saya utk mendapatkan password yahoo massenger (YM)
aku rs la..dah takde cara da selain kau ketuk kepala kawan kau smp dia ingat balik.
wat je baru sng cite.
(14-08-2011, 08:29 PM)p0pc0rn Wrote: [ -> ]aku rs la..dah takde cara da selain kau ketuk kepala kawan kau smp dia ingat balik.
wat je baru sng cite.

x boleh ...
sbb dia baru lps top up mol point ...
so kena ada verification kat email dia ...
xkan nk buat baru kot ... habis duit kawann aku tu ....

SELAMAT BERBUKA PUASA ^_^
(14-08-2011, 08:41 PM)MrHackeRz69 Wrote: [ -> ]
(14-08-2011, 08:29 PM)p0pc0rn Wrote: [ -> ]aku rs la..dah takde cara da selain kau ketuk kepala kawan kau smp dia ingat balik.
wat je baru sng cite.

x boleh ...
sbb dia baru lps top up mol point ...
so kena ada verification kat email dia ...
xkan nk buat baru kot ... habis duit kawann aku tu ....

SELAMAT BERBUKA PUASA ^_^

tumpang simpati...... Sad
ape plak xboleh..boleh je ketuk kepala kawan kau tu..bagi biol
(14-08-2011, 08:41 PM)MrHackeRz69 Wrote: [ -> ]
(14-08-2011, 08:29 PM)p0pc0rn Wrote: [ -> ]aku rs la..dah takde cara da selain kau ketuk kepala kawan kau smp dia ingat balik.
wat je baru sng cite.

x boleh ...
sbb dia baru lps top up mol point ...
so kena ada verification kat email dia ...
xkan nk buat baru kot ... habis duit kawann aku tu ....

SELAMAT BERBUKA PUASA ^_^

duet die, bukan duet ko ..
asal die xnak cari sendiri cara2 nyee nak dpat kan balik ..
(15-08-2011, 12:19 AM)SoLarIZe Wrote: [ -> ]
(14-08-2011, 08:41 PM)MrHackeRz69 Wrote: [ -> ]
(14-08-2011, 08:29 PM)p0pc0rn Wrote: [ -> ]aku rs la..dah takde cara da selain kau ketuk kepala kawan kau smp dia ingat balik.
wat je baru sng cite.

x boleh ...
sbb dia baru lps top up mol point ...
so kena ada verification kat email dia ...
xkan nk buat baru kot ... habis duit kawann aku tu ....

SELAMAT BERBUKA PUASA ^_^

duet die, bukan duet ko ..
asal die xnak cari sendiri cara2 nyee nak dpat kan balik ..

dari info yg i learn there is no way to hack lau target tu tak online .
tapi tak tau la trick forgot password@seangkatan dengannya function skrg nea .

lol macam2 .... Big Grin
2 soalan secret pon bleh lupa? bkn bnyk pon jawaban utk soalan dia.. Big Grin utk soalan saudara MrHackeRz69, aku x rasa boleh. spanjang pengetahuan aku, kita bleh dpt kn password kalo org tu igt lagi password dia. slain drpd tu, x tau lah... only pro knows the secret. Smile

BTW, org slalunya akan lupa password kalo email tu jarang digunakan. nape beli mol point gna email tu? -.- nape lah x guna primary email? Lulz

(14-08-2011, 07:03 PM)MrHackeRz69 Wrote: [ -> ]saya ada sorang kawan yg menghadapi masalah ...
dia sudah lupa password dengan 2 soalan secret dia ...
lagi pon utk id ni dia tidak letak alternative email ...
so saya ingin pertolongan drpd sume rakan2 utk tolong saya dan kawan saya utk mendapatkan password yahoo massenger (YM)

macam nk cari skill je GayFace
aku pnh view passwd ym awek aku<---dulu, skg dh isteri dh..ms tu aku gn helix live cd tp aku x brp ingt sgt dh..GayFace
smpai situ je aku dpt bantu
lg 1, dia kena run helix live cd tu kat pc/ laptop yg dia pnh gn ym..tp itu seme x mjamin kjayaan, at least try..