TBD.my

Full Version: dota pirate online play a to z
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
ade sesiapa tahu nak main game dota pirate online?
boleh ajar a to z
supaya dia tak terdisconnect waktu start main
aku pakai pirate x penah dc pon mase main kat garena..
aku pki yg copy paste program dari program files cc tempat aku..yg ko bg tu xtau la aku..
(05-08-2011, 04:29 AM)onlineisrock Wrote: [ -> ]ade sesiapa tahu nak main game dota pirate online?
boleh ajar a to z
supaya dia tak terdisconnect waktu start main

haaa?
dota pirate online tu = DOTA (crack version) ?

ke mmg DOTA PIRATE ?
dota crack version
Aku igtkan game pirate online wat map dota omg
Ok je pun...aku guna copy paste DOTA...no problem when on GG @ Garena Smile
Copy paste ja folder Warcraft tu pun dah boleh main.
Problem dc tu kes maphack kali?
Ntah la
(05-08-2011, 04:29 AM)onlineisrock Wrote: [ -> ]ade sesiapa tahu nak main game dota pirate online?
boleh ajar a to z
supaya dia tak terdisconnect waktu start main

maybe ko tade map yang dye nak ,
thats why dc MSE NAK MULAKAN GAME AT MANE2 LOBBY
make sure ko check map version ape mse enter the lobby okay ,.

Big Grin
xpon ko x tukar version warcraft kot..kalau macam aku, aku pakai 1.24e..ramai pakai..kalau ko main dengan org lain yg pakai version lain mmg dc ler sbb ko xleh main dengan dye..so gunakanlah warcraft version switcher..

download warcraft version switcher disini
--> http://www.dota-blog.com/2010/03/warcraf...rsion.html

bila dah boleh main inform ok?harap dpt membantu..
(05-08-2011, 07:05 PM)biborn Wrote: [ -> ]xpon ko x tukar version warcraft kot..kalau macam aku, aku pakai 1.24e..ramai pakai..kalau ko main dengan org lain yg pakai version lain mmg dc ler sbb ko xleh main dengan dye..so gunakanlah warcraft version switcher..

download warcraft version switcher disini
--> http://www.dota-blog.com/2010/03/warcraf...rsion.html

bila dah boleh main inform ok?harap dpt membantu..

ha ! btol 2 , anyway ada tak full pack from the old until latest version map ?
i want the download link . Smile

anyway nice post .
sebenarnya sekarang ni nak main dota ada satu problem
problemnya ialah aku nye pc tak leh detect game yang orang lain create sewaktu kat garena
maknanya games kosong
macam mana nak fix?
(05-08-2011, 07:44 PM)onlineisrock Wrote: [ -> ]sebenarnya sekarang ni nak main dota ada satu problem
problemnya ialah aku nye pc tak leh detect game yang orang lain create sewaktu kat garena
maknanya games kosong
macam mana nak fix?

turn off firewall, run garena as administrator n make sure latest version punyer garena
tak boleh la
Pages: 1 2 3