TBD.my

Full Version: [Poll] - Berita/Artikel yg minat
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
salam, disini saya nk taw apa berita/artikel yg korg minat/suka/slalu baca/focus, blablabla

1) IT security:
- exploit, vulnerability, advisory, paper, 0day
2) Operating System/opensource:
- windows, linux, *nix, mac..
- phone OS: symbian, android, blackberry, blablabla
3) Pertanian
4) Business
5) Gossip
6) Art and design: photoshop, illustrator, indesign, flash, blabla
7) Web dev / Programming
8) Pron <--oh demn
9) Wireless and exploit it
10) Networking: network diagram & arch

\\klo ada yg lain sila nyatakan..
Done ! BUSINESS PLEASE ! B-)
kalo aku la , aku akan pilih 1,2,7,9 dan 10.
1 -> bukan suka sangat tapi ni confirm leh generate traffic. aku suka tengok whitepaper je biasanya. yg lain tu kadang kadang ada tengok la tapi suka godek vuln sendiri :P
2 -> ada potensi ni :P
7 -> banyak orang yg minat ni
9 -> tengah try api mehh mehh ..
10 -> aku je yg minat ........ :P
bro..RCE xde ka?
penting utk malware playground..GayFace
skang nih ak minat ttg 0day exploit dan ak nk belajar teknik2 cane diorang leh cari 0day dlm windows application..kalau sesape ade maklumat yg menarik pasal bende nih leh kongsi ek Smile
business? How to make money online takde ke? GayFace GayFace GayFace
bisnes

aku minat bab tu
no1,ilike it xD
More to bisnes.. Big Grin
ok tqvg all..

(29-10-2010, 07:01 PM)sil Wrote: [ -> ]bro..RCE xde ka?
penting utk malware playground..GayFace
tu kira under IT sec la jugak..

(29-10-2010, 09:44 PM)suhz Wrote: [ -> ]business? How to make money online takde ke? GayFace GayFace GayFace
ara ara <--cara nepal ckp.."login pesbuk dpt duit"..ahahah..ROFL

\\keep voting dan tmbah category lagi klo ade pendapat..
Mari buat duit dengan hanya pesbuk by SE.. GayFace
kalo boleh aku nk poll semua, tp nsb takleh..
so aku poll bisnes je ah even my major interest more to programming.. Big Grin