TBD.my

Full Version: Projek apa sedang anda lakukan ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
As the title shows. Saya sedang bosan dan tidak tahu nak buat apa. Kalau ada projek yang boleh menjana uang boleh beritahu disini. GayFace
Jual IRC Server Tgh pending VPS ni Smile nk join ke =D

me2u-paypal.....duit masyuk hari2....

adsense blackhat...

cpalead.....

semua tu jana duit
jual organ badan ..Big Grin Big Grin
menjalankan satu projek rahsia... bukan menjana uang, tp menjana ilmu..GayFace
ak tgh buat projek mayhem ROFL
mlm ni nk buat projek 18sx...ehehehemmm
Godek2 Pc .... Tambah PC untuk personal LAB dekat rumah ...Prepare untuk Final Projek --- web development
Assignment..
lol taz
aku kerja khusus geo
wakao

eh
aku advertising kat nuffnang
dah ada 0.95 ringgit
nice
uang tu
cmne nak tambahkan uang?
erk nuffnang aku yang dulu pon dah ada 10 inggit
(04-09-2010, 07:01 PM)ajul Wrote: [ -> ]jual organ badan ..Big Grin Big Grin

* Stynx likes this.

lol kroit boleh gak. GayFace
kroit, nuffnang mmg lambat ke nak masyuk?
adverlets lagi la
eh
apa lagi adds yg elok?
adverlets aku dah smpai RM34 . Nuffnag baru RM7 . Mangga RM1.21
adverlets bukan slow ke?
Pages: 1 2