TBD.my

Full Version: [VB.NET] Oh!Pencuri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Tgk title mcm gempak je kan,tapi xde apa2 pon,ajul korek2 source codes lama masa baru nak belajar vb,tgk ada source ni,ajul post la Big Grin
stealer sengal,tapi dah ok kot utk belajar mcmana nak buat stealer.ajul check banyak xsiap,kalo korang rajin,korang siapkan la.Big Grin

[Image: gwCn4bf4d1f165b14.png]

[Image: AyOF4bf4d1f171e65.png]

pass:
Code:
ajulinc.org

http://www.multiupload.com/GPJW5XRDL0
thanks ajul the best Big Grin
(20-05-2010, 02:45 PM)TerrickCEF Wrote: [ -> ]thanks ajul the best Big Grin

Welcome Terrick,bukan the best la,the noobiest one..xD
Ape features ? icon pon taktukar lol. nice share
(20-05-2010, 04:38 PM)Stynx. Wrote: [ -> ]Ape features ? icon pon taktukar lol. nice share

bace la dulu, sos lama, masa bbaru balajar GayFace
ok thanks. -,-'

/quit coding <-- pwnt.
(20-05-2010, 04:38 PM)Stynx. Wrote: [ -> ]Ape features ? icon pon taktukar lol. nice share

ko download ko check source code tu apa ada .
eh ajul, ni untuk apa..?
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.
good oldie source ajul Big Grin
(20-05-2010, 05:36 PM)ajul Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.

owh..baguih2..program ni boleh dijadikan keylogger tak..?
(20-05-2010, 06:02 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:36 PM)ajul Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.

owh..baguih2..program ni boleh dijadikan keylogger tak..?
ni stealer la..bukan keyloger.. Lulz
btw..nice share ajul Smile
(20-05-2010, 06:02 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:36 PM)ajul Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.

owh..baguih2..program ni boleh dijadikan keylogger tak..?

boleh je,tu kan source code,ko edit je,declare satu lagi string variable dalam builder iatu interval dan checkbox .if chkbox1.checked=true blabla..
,dalam stubs ko drag dari toolbox timer,cut sending email dari form load dan paste dalam timer,guna filesplit method nak pass interval ke stubs,masukkan api hooks utk jadikan keylogger ;),dah siap Big Grin
(20-05-2010, 06:05 PM)LuqMaN Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 06:02 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:36 PM)ajul Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.

owh..baguih2..program ni boleh dijadikan keylogger tak..?
ni stealer la..bukan keyloger.. Lulz
btw..nice share ajul Smile

tu source code luqman,so just add berapa lagi perasa dah leh jadi keylogger Big Grin
@ajul
oic..nice info
(20-05-2010, 06:05 PM)LuqMaN Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 06:02 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:36 PM)ajul Wrote: [ -> ]
(20-05-2010, 05:23 PM)fahmi33 Wrote: [ -> ]eh ajul, ni untuk apa..?


utk recover save pass.

owh..baguih2..program ni boleh dijadikan keylogger tak..?
ni stealer la..bukan keyloger.. Lulz
btw..nice share ajul Smile

sory master..noob sikit hal ni,kalau kita guna RAT boleh la install stealer ni kat browser mangsa..?
Pages: 1 2