TBD.my

Full Version: wiki.tbd.my
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
aku cadangkan wiki.tbd.my untuk kumpulkan semua artikel, tutorial, code snippet, dan khazanah-khazanah yang berguna kat wiki
yup..sokong..senang, walaupn bnyk resource lain bley carik..tp kan bagus klo tbd ade wiki sendri...
50/50

tapi kalo nk wat user lain kene berusaha gak mncari information yg 90% tepat ^^
cadangan yg bagus.. tengok feedback org lain mcm mana.. tp aku rsa ok benda ni..
Bagus juga ada wiki. Senang nak buat rujukan untuk benda2 yang general dan topik2 asas. Boleh juga letak FAQ dan manual2 yang senang kita nak suruh seseorang itu RTFM.
Erm okay bagus juga I'm setuju.. Big Grin
aku sokong! der...Big Grin
bile nk mula kn wiki ni?huhu..
yeahh sokong sgt2!`
ok gak. ;)
yup sokong 100% Big Grin
Aku pun Setuju...
bagus cadagan nih.....aku sokong 100% gak...
kenala ada mod yg leh buat ini cadangan menjadi kenyataan..
aku vote masokis.. newomer mod yg paling rajin dalam tbd ni..
Smile
and kenalah ada orang pantai wiki setiap hari. sebab wiki kan bleh edit sske hati je
Pages: 1 2 3 4