TBD.my

Full Version: Artis mana korang nak kawin?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Ok la stress skit, aku buat thread ni supaya tension aku release skit....

K back to topic skirannya la korang kaya artis mana korang nak kawin?

TBD member bleh post gambar artis tapi jgn la besar sngat. Open thread to boys and girls.

P/S: Besa la money make our world turn around.
[Image: nora-danish.jpg]

muahahahaha :emy_20:
[Image: gallery15.jpg]
Lisa Surihani.. Cute Seyh..

Dalam mimpi jer oi.. ROFL
X pyah simpan angan2 jauh2..
Kalau dah ada sorang dlm ati tu stick jer lah dengan si dia..
Right? :emy_31:
mak aiii.. :ani_08:

dpat tuh x kuar rmah la.. Big Grin
[Image: diana-beeson-seksi.jpg]

nama artis : diana danielle .
kah3 . bez ouh . muda pun ye.
bwhaahha sume nk awek yg seksi2 je !
amek la awek yg pkai tdong ke..bwahahhaha ROFL ROFL


aku x sba2 nk tgu ikmal lak!
tgk amoi mne dye amek!! hehe! ROFL
[Image: l_ff68b96b56cd4f4fb89857b8e81eddb5.jpg]

Artist>< None

awek aku
kah3 . aku tggu suhz . artis mne la die amek .
darkroit artis jea .
parkerhanafi Wrote:kah3 . aku tggu suhz . artis mne la die amek .
darkroit artis jea .
sorry ar, aku kaye mane pun, aku takkan kawin dgn artis.. aku tak suka la artis punya lifestyle.. aku lebih suka kehidupan yg normal tanpa TERLALU RAMAI orang asik milihat kita. nak amik gamba la.. sign?? WTF? I dont like it! biasa2 je suda.

takde kalau2.. the end
apabila suhz berbicara..
x salah pun simpan angan2.. :emy_12:
nasib baik ko jawab ayat cantik.. Kalau tak aku nk jer tempek kt bawah ni G @ Y.. ROFL :emy_54:
KertaZ Wrote:apabila suhz berbicara..
x salah pun simpan angan2.. :emy_12:
nasib baik ko jawab ayat cantik.. Kalau tak aku nk jer tempek kt bawah ni G @ Y.. ROFL :emy_54:
You should log off and get a life Smile
suhz Wrote:You should log off and get a life Smile

kasi can la.. Brodband ni.. X der keja boleh buat.. :emy_15:
kah3 aku da agk msti suhz ta memilih artis .
aku pun tk ske sngt artis . tp ske tgk mke die jea .
broadband ? :emy_07: not use .
hahahaha......
hahahaha
fazura k0wt..
wakakakakakakakari.
ROFL
suhz Wrote:
parkerhanafi Wrote:kah3 . aku tggu suhz . artis mne la die amek .
darkroit artis jea .
sorry ar, aku kaye mane pun, aku takkan kawin dgn artis.. aku tak suka la artis punya lifestyle.. aku lebih suka kehidupan yg normal tanpa TERLALU RAMAI orang asik milihat kita. nak amik gamba la.. sign?? WTF? I dont like it! biasa2 je suda.

takde kalau2.. the end

Relax la its just for fun teda yg serious sangat pn k. Back to topic
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19