TBD.my

Full Version: Projek RYL2 - Risk your life part 2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Jadi macam dah ramai sangat rasanya suruh aku buat RYL.
Dari wechat , twitter , forum dan dunia sebenar.

Jadi ingat nak mencari patner dev ryl ni.
Kalau ada yang berminat , info dalam ni je.
ce tanye anth die ade buat dulu
Ye ke? Dia tak cakap papen pun
wanbotak.. im in.. tapi kena refresh balik sbb dah lama tinggal mende ni..
misi hang wat ryl 2 tok apa?
seriously mmg sgt tak digalakkan kalau based on keuntungan .
so far ryl 2 neverwinter team jea yg superior fix bug dekat ryl2 nya client .

tapi kalau hang serious ada team . aku join as sharepartner la kot . haha .
Aku tak utamakan kearah keuntungan tpi lebih utamakan kepada fun. Macam ryl2 aku dulu the devil / kami.
Tapi rasa macam nak buka ryl 1.
ryl1 ke or Ryl 2 ke , aku tkde hal nak men GayFace hahahahaha
RYL1 masak la aku.. map gila2 bnyk.. buat RYL1 kompem sunyi.. haha..
kalau buka ryl 1 senang jea .
buat mcm ryl 1 legend yg dulu2 , iaitu ryl 1 utophia/utopianz .

leveling mudah , focus dekat war , duit pon mudah .
mudah bermaksud kat sini ialah 70% senang ,
leveling pon sama ,

let say cap level ialah 95 , dah smpai lvl 90 tu baru 50% mudah , turun dari 70%
gold pula , max ialah 4b . so dekat war map kalau leveling dgn certain monster dalam masa 30 minute dah leh 4b gold , Thumbs Up .
then pegi tikam barang dekat blackmarket Smile .

ini betul2 fun .
fun = focus on war

ryl2 pulak sgt imbalance . tak masuk dgn kes bug mcm2 lagi .
ryl 1 kalau hack@bug pon tak rasa sgt kalau org ramai maen haha . seronok membunuh katanya .

+ dari segi cost dan masa , aku rasa ryl 1 lagi jimat masa . ryl2 mcm2 kene fix . tgok dari segi client version Fuck That Shit .

mmg betul map laen akan sunyi , sbb focus on war , tapi nak wat cm nea ? ryl mmg focus on war .
set time war 9 pagi 12 tgah hari 3 petang 6 petang 9 malam 12 pagi 3 pagi Smile
aku pon da lama tinggal ryl ni.. last main ryl Enigma? x silap aku.. *aku x main ryl tu sebab aku terExcident jual item aku kat shop Me Gusta


idea aku la kan:-

1) ada item yang VIP tapi x melampau harganya

2) ada item vip tapi x melampau powernya

3) quest bagi mendapat barang yang agak "power" d sediakan tapi mengunakan otak utk dapatnya *1 bulan gak la kalau nak settle contoh:- kutip batu yang tertentu sampai 1 ratus then kene g sini situ, pakai item tertentu baruboleh pukul haiwan tertentu idea je k GayFace

4) pengiraan FAME tidak terlalu tinggi contoh:- bunuh sorang dapat sampai 10k fame *terlalu banyak* kalau dapat 100 ke 10 pon ok

5) boleh build item *baru la best

Big Grin
Lagi ramai dev lagi bagus... baru boleh buat team power.
so bile nak progress haha
Tunggu ahli mencukupi
nk dev kena pakai apa??
version bape klau ryl 1 ? 557 ? 558 or 559 ?
Pages: 1 2 3 4 5