TBD.my

Full Version: solved
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
/deletee ;b=bChallenge Accepted;b
Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: [ -> ]Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

err , copy paste ?? ni ak yg tulis la tutorialnya OK baru nk belajar vb sikit2 ni je dapat buat Sad

P/s : dah update credit Thumbs Up
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: [ -> ]Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

abe code ada pendedahan ke? uno
(20-12-2013, 02:19 PM)shahril Wrote: [ -> ]
(20-12-2013, 10:59 AM)Codeshift3r Wrote: [ -> ]Copy paste pon credit la Ke blog tuan tanah tersebut -.-

abe code ada pendedahan ke? uno

hehehe.. abe Hmm ?
jangan buat lawak lagi kt sini boleh x?
kalau nak post , post je la.. padam bt ape.. edit je credit to rc, (original code dari saya iaitu "MyTeam" harap maklum rc pun copy paste dari saya!)

kau pegi tukar topic jadi solved tu kepala bana kau..!!! :3
lagak gaya mcam orang lama ni....

sebelum ni guna nickname ape? GayFace
(20-12-2013, 02:52 PM)hexrut Wrote: [ -> ]jangan buat lawak lagi kt sini boleh x?
kalau nak post , post je la.. padam bt ape.. edit je credit to rc, (original code dari saya iaitu "MyTeam" harap maklum rc pun copy paste dari saya!)

kau pegi tukar topic jadi solved tu kepala bana kau..!!! :3

nah setepek dengan hexkerut telur masin kambing ;d
yaa sori .. jgn marah2 , tak comel ;d

credit: rc.my , nnti ak post balek tutorial OK
kalau dah solve kasi tunjuk la boleh buat rujukan untuk org lain sama.. jgn kedekut ilmu Smile
Thread apakah ini GayFace

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Boleh tuju lagu? Hmm