TBD.my

Full Version: Perjalanan Dari Perak ke Johor Bahru
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
hai sape ade pengalaman naik bas dari perak ke johor bahru? macam mana eh?

kena naik bas ke KL dulu ke? sy tak pernah gi johor bahru.. berapa harga tiket ke sana? saya nak gi area kempas.. ni ha alamatnya..
kalau dari KL saya kena naik BAS ke johor kan lepastu nak naik Bas ape plak untuk ke kempas? ada hotel tak kat sana? saya nak datang sehari lebih awal.. ada no. pakcik teksi yang anda kenal? hotel yang berdekatan?

mohon jasa baik tuan-puan. TQ.

KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU JOHOR BAHRU, LOT 8173, JALAN PERSIARAN KEMPAS BARU, 81200 JOHOR BAHRU, JOHOR
fahmi nak pergi KSKB?? Rage 2
ye saye [Image: avatar_18723.jpg?dateline=1385314927]

mohon jasa baik abang SKL.
naik BAS terus ke Larkin. ada je kat Medan Gopeng tu. Tak perlu transit ke KL.
Melainkan kalau tiket ke Larkin dah habis. GayFace
Medan gopeng xde da bas station..
Skang sume da tukar yg besar punya kat jelapang meru, Terminal Aman Jaya..
So dari meru amik bas terus ke jb je la fahmii..
lupa...~Ok

tadi nak tulis..igt dah tukar ke aman jaya..entah la..otak ngan tangan ni, diorang tak nak bekerjasama Fuu!

tiket around rm60++ kan? ~Hmm
(11-12-2013, 07:49 PM)matz Wrote: [ -> ]naik BAS terus ke Larkin. ada je kat Medan Gopeng tu. Tak perlu transit ke KL.
Melainkan kalau tiket ke Larkin dah habis. GayFace

dah berhenti matrik dah Fuck That Shit . from kuala kangsar. Naik Bas larkin la ni eh? pastu teksi? sape ade kenal pakcik2 teksi yg baik2? no. hotel dsb?
(11-12-2013, 07:01 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]ye saye [Image: avatar_18723.jpg?dateline=1385314927]

mohon jasa baik abang SKL.

skl pon pernah praktikal kat sana ;d

KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU JOHOR BAHRU, LOT 8173, JALAN PERSIARAN KEMPAS BARU, 81200 JOHOR BAHRU, JOHORv

Hmm nnti ada masa bole jumpa Troll 2
(11-12-2013, 08:31 PM)0b0xed Wrote: [ -> ]
(11-12-2013, 07:01 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]ye saye [Image: avatar_18723.jpg?dateline=1385314927]

mohon jasa baik abang SKL.

skl pon pernah praktikal kat sana ;d

KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU JOHOR BAHRU, LOT 8173, JALAN PERSIARAN KEMPAS BARU, 81200 JOHOR BAHRU, JOHORv

Hmm nnti ada masa bole jumpa Troll 2

apakah? :o
why x naek ketepi? leh tido dngn selesa (gerabak kdng2 sejuk nk mmpos), tapi ada kantin (mahal nk mmpos), dan bilik air ;d x silap aku harga ketepi kdng2 1/4 dari harga ko naek bas, cuma ketapi nie orng duk kata slow la, tapi ok la berbanding dngn bas yng risiko pe sume lagi kan? Big Grin

p/s : saja nk pomot sbb aku klau nk gi KL dgn family mmng naek ketapi ja, selamat dan murah ;d
(11-12-2013, 10:05 PM)shahril Wrote: [ -> ]why x naek ketepi? leh tido dngn selesa (gerabak kdng2 sejuk nk mmpos), tapi ada kantin (mahal nk mmpos), dan bilik air ;d x silap aku harga ketepi kdng2 1/4 dari harga ko naek bas, cuma ketapi nie orng duk kata slow la, tapi ok la berbanding dngn bas yng risiko pe sume lagi kan? Big Grin

p/s : saja nk pomot sbb aku klau nk gi KL dgn family mmng naek ketapi ja, selamat dan murah ;d

ketapi tak syok. sujuk sangat. slow.. then susah nak tau stesyen kat mane :3 . nanti terlepas nanti tah sampai kot mane je. hehehe :p ape pun nice suggestion. ayah aku pun suruh naik ketapi.. tapi ak dah merasa dok dalam ketapi macam mana =Z
(11-12-2013, 10:55 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]ketapi tak syok. sujuk sangat. slow.. then susah nak tau stesyen kat mane :3 . nanti terlepas nanti tah sampai kot mane je. hehehe :p ape pun nice suggestion. ayah aku pun suruh naik ketapi.. tapi ak dah merasa dok dalam ketapi macam mana =Z

xde la, pengalaman aku naek sorng2 dulu, dia akan kejutkan ko bila nk smpai ke tempat destinasi ko
siksa la naik KTM. berapa puluh stesen dia nak berhenti start dari Ipoh tu? GayFace

pemandangan pun tak best..kebun kelapa sawit, hutan..kebun kelapa sawit hutan...hutan...tiba2 ada bangunan tak siap..pastu hutan balik...sampai la ke johor GayFace
amik bas perak - jb, rasenye ade kot. kalau xde amik bas perak - kl/ kl - jb. dah sampai jb ( larkin ) turun pergi tempat taxi, pastu amik teksi pergi kempas. aku dah x belajar kat jb lagi, so x dapat nak tolong
bub bas , ako tak tau , kalau keta , ako tau la bub hari tuh pergi JB jumpa lixdo
Pages: 1 2