TBD.my

Full Version: Order Baju Korporat TBD [ Limited Edition]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Assalamualaikum, setelah berbincang dengan antara staff-staff TBD , kami dengan ini akan membuat tempahan untuk baju korporat TBD. Baju ini juga adalah official shirt yang akan digunakan untuk formal event TBD yang akan datang seperti #TBDSEC 2014 dan yang lain-lain.Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan nama, dan akan dipm dengan maklumat pembayaran.Setelah semua pembayaran telah selesai kami akan melakukan tempahan.Baju adalah terhad, first come ,first order, first serve .

Baju kami hanya buat one batch order, tiada second batch, baju adalah edisi terhad@limited edition, first come, first order, first serve , first memakai dengan bergayanya ;b;b;b

Design Baju.
[Image: 5xOouIs.png]

Maklumat Baju.
- Logo TBD (logo baru)
- Nama ( Boleh pilih untuk letak nama atau tidak)
- Tulisan belakang (Unlimited Knowledge)
-Baju adalah custom made, bukan ready made.

*Tulisan dan logo menggunakan sulaman.

Ukuran Baju Saiz Hingga 10XL dan baju mengikut saiz Asia

[Image: 4VxRQMk.jpg]

Harga Baju.
RM65 Tanpa Pos.
RM70 Dengan Pos.


Order List
1.RFC792 -Paid
2.Suhz -Paid
3.Ahlspiess -Paid
4.D3viL -Paid
5.Akatsuki -Paid
6.Maro -Paid
7.Adeq -Paid
8.Taz -Paid
9.Matz -Paid
10.Ibnumalik -Paid
11.Ferr -Paid
12.Hexrut -Paid
13.Popc0rn -Paid
14.najashark Paid
15.jalil -Paid
16.6b2 -Paid
17.Solarize
18.amsama -Paid
19.Pumpkids -Paid
20.Fakhru
21.Munajaf -Paid
22.sno0p
23.selipar
24.AceyrafRoshlanz
25.TerrickCEF -Paid
26.KukuBesi -Paid
27.wcypierre -Paid
28.cipanjb
29.Godai -Paid
30.SeliparJepun -Paid
31.Rampongiseng
32.aa6my
33.JejakaPemalu
34.fatah -Paid
35.d3ck4 -Paid
36.gmie -Paid
37.try -Paid
38.shark
39.juasseh -Paid
40.TRUNASUCI
41.404myth -Paid
42.akmalhisyam -Paid
43.firdaushatta
44.s3mothitam + W -Paid
45.dayan -Paid
46.b3nt0s -Paid
47.susaili -Paid
48.TerrickCEF -Paid
49.Skid -Paid
50.zainoz -Paid
51.saiful -Paid

Total Paid : 38 User.

*Exact Time Arrival(ETA) adalah selama sebulan, order hanya akan dilakukan setelah dapat pembayaran penuh dari user yang membuat tempahan, terima kasih.
perlukan 30 orang dahulu ? pastu baru anta order eh ? .
saje tnye sbb aku tade pita nak ukur kelebaran dada ku lagi Fuu! harap tak terlambat
count me in. Big Grin

saiz baju, nanti aku confirmkan balik
Nak nak nak.. Saiz baju nnti confirmkan balik.. Aku pun x sure S or M @_@
(20-10-2013, 04:16 PM)6b2 Wrote: [ -> ]perlukan 30 orang dahulu ? pastu baru anta order eh ? .
saje tnye sbb aku tade pita nak ukur kelebaran dada ku lagi Fuu! harap tak terlambat

30 ni maksimu, minimum 20 je, tapi first come first serve, terhad GayFace

(20-10-2013, 04:19 PM)matz Wrote: [ -> ]count me in. Big Grin

saiz baju, nanti aku confirmkan balik

Orait done.

(20-10-2013, 04:45 PM)Taz Wrote: [ -> ]Nak nak nak.. Saiz baju nnti confirmkan balik.. Aku pun x sure S or M @_@

Done GayFace
baju macam hero masked rider
semad tobat pun
nak tu nak tp tu lah
konfem balik
cewah pdhal baru je daftar
where is back view design?
(20-10-2013, 06:17 PM)Aizi Wrote: [ -> ]baju macam hero masked rider
semad tobat pun
nak tu nak tp tu lah
konfem balik
cewah pdhal baru je daftar

First come first serve Smile

(20-10-2013, 06:42 PM)linear Wrote: [ -> ]where is back view design?

Later I will update the thread with the back view design ;b
Saiz S satu
count me in, saiz L
(20-10-2013, 06:57 PM)najashark Wrote: [ -> ]Saiz S satu

Orait done.

(20-10-2013, 08:22 PM)jalil Wrote: [ -> ]count me in, saiz L

done ;d
________________________________________________________________ edited
kalau letak nama kena bayar lebih atau harga sama mcm dekat atas?Hmm
(20-10-2013, 09:01 PM)Munajaf Wrote: [ -> ]kalau letak nama kena bayar lebih atau harga sama mcm dekat atas?Hmm

sama Smile
5xl Boleh bikin?

Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14