TBD.my

Full Version: Jom tuka Nma korang Dlm JepuN..
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Website ni akan tukar nama korang dalam Jepun.i.Jadi korang leh tukar nama korang dalam Jepun kalo korang nak nampak macam style la.Tapi seblom tu korang kene tukar jantina korang dulu.Enjoy...

Nma aku

Miyoshi Imaizumi

<!-- m --><a class="postlink" href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/">http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/</a><!-- m -->
watashi no namae Akinari murasaki

Nama saya Aminurasyid...

Watashi no namae Akinari Erizawa

Nama saya Aminurasyid Norizan

hehehe B-) B-)
Betul ke benda ini work? erm macam bukan..
Ke benda ini nak tambahkan bunyinya lebih sedap?

Aku letak nama jepun pun dia boleh tukar juga memang power ROFL

Lelaki | Nama Test kejap jadi Katsuhito Akera
Perempuan | Nama Test kejap jadi Atsuko Akera
Hama Chikanatsu ..oh my god !
Shinn Asuka Wrote:Betul ke benda ini work? erm macam bukan..
Ke benda ini nak tambahkan bunyinya lebih sedap?

Aku letak nama jepun pun dia boleh tukar juga memang power ROFL

Lelaki | Nama Test kejap jadi Katsuhito Akera
Perempuan | Nama Test kejap jadi Atsuko Akera
ni random la.. dia pilih je apae2 nama..
suhz Wrote:ni random la.. dia pilih je apae2 nama..

A'a benda ini random dan dia akan pilih nama yang betul-betul terdekat..
atau pun dia tambahkan nama kita jadi lebih sedap/panjang..
Ni nama aku

Shinn Asuka = Shingen Akatsuka

Kenapa dia tak tukar terus jadi Akatsuki? ROFL
klau nma kita dlm bahasa jepun best gak sebut dia..
tapi susah nk blajo bahasa jepun.
nme aku ialah~

Miyoshi Arishima Smile
Nama aku ...

Akuro Hagino - lelaki

Danjuro Hagino - perempuan

duh , aku lagi suke name lelaki :emy_31:
nama saya hanafi
Namika Hosokaya

hanafi
Hana Hanari

hahahaa ,
hana hanari ,
hari hari ,
My Japanese name is Azumamaro Aizawa

EDIT REASON:silap Larrr
huhu name ak dlm jpn

Danjuro Asahi

sedap gk muaahahah !!
Faizal Wrote:<p>My Japanese name is <b>Azumamaro Aizawa</b>.<br /><a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/">Take The Original Japanese Name Generator by Shu today!</a><br /><small>Created with <a href="http://rumandmonkey.com/">Rum and Monkey</a>'s <a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/">Name Generator Generator</a>.</small></p>

ape pnye code kau ltak ni? tak appear langsung

waaa
nama aku Hamano (seaside field) Kazuma (one reality)
fidz :Fujiko Fuchida
afif shahzuan : Ai Shimamura

Big Grin jambu siot name2 tuh hahx!
<p>My Japanese name is <b>Azumamaro Aizawa</b>.<br /><a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721/">Take The Original Japanese Name Generator by Shu today!</a><br /><small>Created with <a href="http://rumandmonkey.com/">Rum and Monkey</a>'s <a href="http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/">Name Generator Generator</a>.</small></p>


ape ko merepek nie?





bpak jambu nme ko fidz..
haha....

[images]http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/110/l_aa466e4e8981460480aed2ba74e31107.jpg[/images]
Pages: 1 2