TBD.my

Full Version: Google chrome tak boleh install ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
salam,
smlm den bru balik holiday , then on la pc ...
try nk bukak chrome , x boleh , asyik crash2 je ... klik ikon google chrome tu , terus kluar crash report tu ... try reinstall , then x boleh install pulak ... den cuba cari solution dekat google , x dpt2 solve masalah ni ... ada sesiapa yg berpengalaman x? how to fix this ? Sad
chrome yg tu latest n stable ?
maybe ada masalah lain yg menggangu process chrome tu.. dah scan AV?
try clean unistall, guna revo unistaller
tak boleh jugak la ...
den rasa ada somthing relate dengan IE lah , sebab ....

try reinstall , tp setup fail ...
try install safe mode bru bole, open pun boleh ...
try bukak IE dkat safemode boleh je , tapi bila bukak IE dalam window biasa , crash je ... sama mcm google chrome ...

try download IE 9 , tapi dia kata IE den lagi tinggi version ... kat windows update ada update untuk IE tp try update then fail ...

mcm mana ni ? Merana pakai firefox ni -_-
(29-05-2013, 06:10 PM)akiraro Wrote: [ -> ]tak boleh jugak la ...
den rasa ada somthing relate dengan IE lah , sebab ....

try reinstall , tp setup fail ...
try install safe mode bru bole, open pun boleh ...
try bukak IE dkat safemode boleh je , tapi bila bukak IE dalam window biasa , crash je ... sama mcm google chrome ...

try download IE 9 , tapi dia kata IE den lagi tinggi version ... kat windows update ada update untuk IE tp try update then fail ...

mcm mana ni ? Merana pakai firefox ni -_-

Pakai Kyuubi and Chrome, no prob since then Challenge Accepted
kyuubi tu apa ?
kyuubi tu mozila firefu kot ;d
(30-05-2013, 04:56 PM)Google Wrote: [ -> ]kyuubi tu mozila firefu kot ;d
apa nie masalah google chrome xleh install, abg Google xkan xleh bantu Fuck That Shit
mohon pakai offline installer je ~cr1
bukan2 ...
den rasa benda ni ada berkaitan dengan system kot ... maybe infected dgn spyware or virus ... tp dah try scan dengan bitdefender , x detect apa2 pun ....

sbb apa den ckp ada kena mengena dgn system ?
- sebab google chrome boleh install dlm safe mode je
- google chrome boleh open dalam safe mode je , window biasa ,dia crash , sama macam IE

so mesti ada kaitan dengan IE Sad
Bila on windows ada sebarang masage ke tak..
tak ada pulak .... window start macam biasa je ...
okay korang , den dpt detect satu lg benda ...
pc den ni ada 2 user , satu admin , satu lg user biasa ...
user biasa boleh bukak IE , tapi yg admin yg den tgh pakai ni x boleh bukak IE ... kenapa ah ?

dan ada lg yg den dpt detect ...
den try cari solution dkat pakcik google , dorang kata maybe user profile corrupt ... then den try create satu user admin bru , then try bukak IE still x boleh , tapi standard user tu boleh je .... dan , den try install Hijackthis , bila bukak dia crash sama macam IE dan google chrome ... Sad
ni korg cite psl kyuubi ke atau chrome nie? ;d // bg la log hijackthis
Pages: 1 2