TBD.my

Full Version: CS:Global Offensive
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
yo LOL

setelah tergerak mencari kembali crack game nea , akhirnya saya jumpa dan sekadar mengshare disni ,jikalau ada yg crack lebih baek sila2 lah reply

torrent link
http://kat.ph/counter-strike-global-offe...21598.html

well crack nie telah di test , dan mmg boleh working online to non steam server Challenge Accepted
cara setup server non steam tu sila lah cari ye,

well installer language boleh switch to russian/english
bot voice english , language russian inside the game ,

1. install mcm biasa
2. run csgo launcher
3. tekan game setting
4. nick dan clan tu biarkan dahulu ( lepas dah leh maen baru setting balek nama and clan than accept )
5. click get steam ID
6. click save
7. click play cs:go
8. akan diupdate , well aku punya smpai 97% than stuck , but who cares Troll 2
9. tekan run cs go

untuk change language to english , make sure game sudah diinstall Challenge Accepted

1. pergi dekat game folder ( tmpat installation )
2. cari rev.ini.bak / rev.ini
3. click right and edit with notepad/notepad c++
4 tuka language dari russian to english ,

akan nampak mcm nie

Quote:[Emulator]
#Language = English
Language = English
SteamClient = True
SteamDll = ./Steam.dll
SteamUser = SteamPlayer

5. save
6. Dekat Game Menu tu tak semua english ada russian sket , tapi in game scene all english

kalau cara dekat atas tak working tok change language , try follow this video ,
CLICK ME

jikalau dekat regedit tu mmg dah english , takpe , padam , and tulis je ''English'' , and save

aku ada baca tutorial laen yg dye suruh click csgo.exe ja kalau lepas run csgo launcher for the first time , tapi cara tu tak working pulak dekat aku ,
so aku suggest siapa yang tak working jugak ,
run jea csgo launcher bile nak maen and click play cs:go and terus run cs:go

p/s: nak setting lan game go to youtube or google for tutorial ;d

working offline , cume lambat sket masa untuk click run cs go tu Smile

Map download
http://csgo.gamebanana.com/maps

INFO UPDATED----------------------------------------------------
User Tbd Yang Beli Real CSGO GAME @ STEAM SERVER
Steam ID @ Tbd User

jomgegar @ Ujang
amihs @ holysatan
shahril96 @ shahril
ak47suk1 @ ak47suk1
syazaz @ syahmiazhar
Lixdo Dot Net @ LIXDO
gussssttaaavvr @ Xantium
Rempah @ Ahlspiess
Ac3y @ AceyrafRoshlanz
Mr.Cipan @ cipanjb
matztbd @ matz
hazard74 @ hazard74
lolwutnubb @ najashark
xxartdeadxx @ riezalemshaiful
mokhdzanifaeq @ pers0nant
game ni ko main ngan sape? AI ?
yup AI/BOT
sape penah try Pac steam? work x?
Code:
http://pacsteam.org/Shareware/Games/CSGO/
currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: [ -> ]currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: [ -> ]currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?
(04-05-2013, 11:57 AM)6b2 Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: [ -> ]currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?

skrng aku dh x pakai yng mana2, sbb dh x main, sbb hari tu site 4games tu down, aku ingtkan diorng dh tutup servis diorng tu, skrng baru tau dia bukak balik OK
skrng tngh guna link kau, harap2 berkesan dan xde ;d ;d ;d Me Gusta
(04-05-2013, 12:00 PM)shahril Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:57 AM)6b2 Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:53 AM)shahril Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 11:24 AM)6b2 Wrote: [ -> ]currently tengah test yang nea ,
http://forum.4games.lt/viewtopic.php?f=7&t=3

saje jea , sbb tengok mcm english compatible ,
yg russian tu so far tak penah crash and etc ,

launcher dkt site tu pakai .net, kau tau la kan bila .net cmne nk decompile program tuh.. ;b
btw aku dh banyak kali masuk steam dia, mls nk tunggu giliran nk generate client.dll tuh Fuck That Shit

btw ada masa nnti, set date dan masa, maen game dkt crack server LOL

jadi skrg kau pakai launcher@client dari mana ?

skrng aku dh x pakai yng mana2, sbb dh x main, sbb hari tu site 4games tu down, aku ingtkan diorng dh tutup servis diorng tu, skrng baru tau dia bukak balik OK
skrng tngh guna link kau, harap2 berkesan dan xde ;d ;d ;d Me Gusta

okay link nea ( maksud aku yg russian tu ) , tak de mslh , just baru mlsh nya ialah Troll 2
aku baru remove tadi , pastu install balek dye kata tak leh load dll pulak =.

aku leh je maen online dgn benda nea , tadi aku maen smbil download torent , ping high , terus dye kick LOL
*sape nak mirror?
(04-05-2013, 12:19 PM)matz Wrote: [ -> ]*sape nak mirror?

seb baik mirror kau tu aku sempat bukak, ada dalam history aku Fuck That Shit
belilah original GayFace bole men online
(04-05-2013, 12:21 PM)shahril Wrote: [ -> ]
(04-05-2013, 12:19 PM)matz Wrote: [ -> ]*sape nak mirror?

seb baik mirror kau tu aku sempat bukak, ada dalam history aku Fuck That Shit

patut la aku download slow...Fuu!

Sad
klu ade beta key lagi best... Big Grin
btw masa aku tngh edit file tadih aku jumpa nih ;d

[Image: BHbdStc.png]

dalam file "gamemodes.txt"

IDF = Israel Defense Forces

jadi game cs go guna model IDF dalam map de_dust I & II, nampak sngt mcm menyerupai geng2 israel yng duk bunuh orng islam dekat sana tuh..

btw, kalau korng nk tukar model, xnak pakai IDF, tukar pakai model lain, mcm st6, gign, nie contoh kalau korng nk edit..

[Image: ymjZn8M.png]

buat jgk untuk de_dust 2, sbb dia guna model IDF jgk..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8