TBD.my

Full Version: TBD Tee (Korporat) Design 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Salam kepada semua warga tbdians. Selepas kejayaan penjualan baju TBD pada tahun lepas, tahun ini aku akan buka semula tempahan untuk pembelian baju secara berperingkat berdasarkan permintaan tinggi dan respon yang baik dari pihak tbdians sendiri. Kali ini mohon semua beri perhatian jangan sampai terlepas lagi. Hahaha! GayFace

Untuk permulaan, setelah berbincang dengan moderator tbd (visz), kita akan bermula semula dengan penyertaan design baju dahulu. Design akan ditapis dan seterusnya akan dipilih mengikut jumlah undian terbanyak.

Berikut adalah syarat rekaan baju tersebut:

-logo TBD (masih dikekalkan)
-tagline (masih dikekalkan)
-tema adalah BEBAS.
-Baju Korporat dan BUKAN t-shirt berkolar mcm yang lepas

Penyertaan ini dibuka dalam masa dua (2) minggu dari tarikh thread ini dibuka sehingga **29/4/2013.

Semua design boleh dihantar melalui email:

adeqtbd(at)gmail(dot)com

**Sebarang masalah boleh berhubung melalui email atau PM aku dan segala perubahan@pemberitahuan aku akan bagitahu kelak. TQ.
wow.. nice. .nak join tapi pc plak takdak.
logo TBD sila gunakan daripada Facebook ^_^

[Image: 558572_10150663338549900_793555364_n.jpg]

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...=1&theater
baju koperat cammane Hmm
alang2 geng tbd bolot hadiah bak mai satu baju pliss Challenge Accepted
(15-04-2013, 03:29 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: [ -> ]baju koperat cammane Hmm

baju korporat tu mcm baju f1
cuma sedikit pesanan Kepada yang men design nanti, kalau baju F1, jangan terlalu byk warna, warna jangan terlalu terang seperti sarkis, kekalkan design nampak ekslusif, elegan dan korporat. dan pastikan identiti (logo) tbd ada pada baju.
saya cop warne hitam ;d
(15-04-2013, 06:07 PM)AceyrafRoshlanz Wrote: [ -> ]saya cop warne hitam ;d

Before ni pun 2x dah tema hitam.
baju kerporat mcm nie yea ? Hmm

[Image: bajuwanita2.jpg]

;d;d
semart gak camni ;d

[Image: 39312_560100854019565_461184995_n.jpg]
korprat jgn hitam panas nanti
ikut warna tbd Challenge Accepted
(15-04-2013, 06:00 PM)suhz Wrote: [ -> ]cuma sedikit pesanan Kepada yang men design nanti, kalau baju F1, jangan terlalu byk warna, warna jangan terlalu terang seperti sarkis, kekalkan design nampak ekslusif, elegan dan korporat. dan pastikan identiti (logo) tbd ada pada baju.

tema simple as meme
yerp..biar simple tapi cantik mata memandang Smile
[Image: 7Em1GOm.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5