TBD.my

Full Version: [UPDATE] TbdCraft " Cracked Minecraft Server "
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
[Image: 270px-Minecraft_logo.svg.png]
[Image: banner.png]

Apa itu minecraft ?
Spoiler:

Bagaiman cara bermain minecraft ?
Spoiler:

Status server masih dlm BETA . Me Gusta
mari ramai2 join ;b

Server :

Ip : 35.240.215.26
Version : 1.12

Gamemode : SkyBlock
Plugins : EssentialX and many more


Sedikit Screenshot [old server]
Spoiler:

[Image: VReSpFV.png]
[Image: PIaPsyk.png]
[Image: VQ5OLDA.jpg]
[Image: bkHy9ma.png]


*Website:
http://tbdcrafter.com
coming soon

Server Sponser By
unknown


Cuma sekadar hobi,
Sekian Terima Kasih
Kene tambah lagi banyak2 dud, baru meriah Thumbs Up ape pun selamat maju jaye LOL
(24-02-2013, 09:59 PM)shadowmacx Wrote: [ -> ]Kene tambah lagi banyak2 dud, baru meriah Thumbs Up ape pun selamat maju jaye LOL

nak tambah apa lagi dud Hmm
terbaik dud Thumbs Up
cipanjb belanja ^^
aku termasuk dlm reban ayam tu, pastu xleh kluar.. pstu tiba2 meletup dinding die.. aku xtau ape jd.. Sad
GayFace biar kan jek reban tu nanty fix balik. ade hantu tu kot
Kih3
yg letup2 tu creeper la Fuck That Shit
server ko ni prob la, asik dc je.. meh sini la aku hostkan..
sya menyokong penuh cadangan suhz Angry
suhz thanks Thumbs Up selamat ber minecraft LOL
brapa beso ram ade? mesti ram dah full tu.. minekerap ni byk makan memory..
acerap....kenapa rumah lama dah jadi kedai makan? ~Ok

mana peti aku yg lama tu?? dalam tu ada barang..diamond lagi..Sad Sad
Apesal aku takle connect kat server TBDcraft nie dud @_@
diharapkan matz dan anterak tak buli aku dlm server ni OK

ha'ah, sbb minecraft kan game yg bergraphic dari tahun 3030 Fuck That Shit
rendering process tinggi kalau tak silap aku, game taun 2012 tak gitu pun Fuck That Shit

(26-02-2013, 11:35 AM)suhz Wrote: [ -> ]brapa beso ram ade? mesti ram dah full tu.. minekerap ni byk makan memory..

tu balasan sbb buli org boss


(26-02-2013, 11:44 AM)matz Wrote: [ -> ]acerap....kenapa rumah lama dah jadi kedai makan? ~Ok

mana peti aku yg lama tu?? dalam tu ada barang..diamond lagi..Sad Sad
(26-02-2013, 07:43 AM)suhz Wrote: [ -> ]server ko ni prob la, asik dc je.. meh sini la aku hostkan..

betul ke nie nak host kan Me Gusta

(26-02-2013, 11:35 AM)suhz Wrote: [ -> ]brapa beso ram ade? mesti ram dah full tu.. minekerap ni byk makan memory..

RAM vps nie 1GB je OK
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11