TBD.my

Full Version: Pergaduhan di shoutbox
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Salam sejahtera buat semua disini saya ingin membuat cadangan memban beberapa user kerana mencarut mengeluarkan kata-kata kasar dan menimbulkan pergaduhan di shoutbox. ramai yang menjadi saksi kepada perbalahan ini yang rasanya telah berlanjutan dari tarikh 1 febuari lagi secara kecil-kecilan dan telah melampaui batas pada tarikh ini. disini saya mebuat poll bagi membuktikan yang mereka benar telah mengganggu kenteteraman awam di shout box. biarlah user lain menentukan kebenarannye.
Oleh itu saya mencadangkan ban selama 1 minggu diberi kepada pesalah. juga saya letakan juga nama saya jika perbuatan saya ini juga melampaui batas dan dianggap tidak menyenangkan. sekian terima kasih.
(04-02-2013, 07:32 PM)6b2 Wrote: [ -> ]
(04-02-2013, 07:29 PM)cipanjb Wrote: [ -> ]Salam sejahtera buat semua disini saya ingin membuat cadangan memban beberapa user kerana mencarut mengeluarkan kata-kata kasar dan menimbulkan pergaduhan di shoutbox. ramai yang menjadi saksi kepada perbalahan ini yang rasanya telah berlanjutan dari tarikh 1 febuari lagi secara kecil-kecilan dan telah melampaui batas pada tarikh ini. disini saya mebuat poll bagi membuktikan yang mereka benar telah mengganggu kenteteraman awam di shout box. biarlah user lain menentukan kebenarannye.
Oleh itu saya mencadangkan ban selama 1 minggu diberi kepada pesalah. juga saya letakan juga nama saya jika perbuatan saya ini juga melampaui batas dan dianggap tidak menyenangkan. sekian terima kasih.

saya yang hina nie mencadangkan anda delete aje thread nie .
biarlah mereka selesaikan di antara mereka , bahkan mereka juga islam .
agak2 melebih , MOD@Admin kan ada .
cara mcm nie mcm aibkan mereka sahaja Sad

cadangan orang, kau tak suka bgtau, suka pun bgtau, takyah la suruh delete thread bagai Fuck That Shit

btw silap section
korang ni period ke hape?
knape aku ~Ok aku hanye tegakkan kebenaran sbb si iman yang melampau Sad
nie kes spam3 + lucah2 + carut .tp bile ditegur ,dgn tibe2 nye beliau melinting dan terjadilah pertelingkahan . darah muda nafsu bergelora .. -.-
terlajak ~fap nie la jadi nye ROFL
(04-02-2013, 07:44 PM)anthrax Wrote: [ -> ]terlajak ~fap nie la jadi nye ROFL

die bukan aku kay Me Gusta
tbd dh jadi tempat budak2 gaduh ke? Troll 2
ada sekerinshot tak? GayFace
teruk tol lah budak zaman sekarng ni ..APTB ! Sad
kahkahkah. isu kecik pun nak besar . phailed. ban semua pliss Challenge Accepted
ape kes?
haih.. sejak biborn tinggalkan tbd nie macam2 jadi.. (LOL gaya macam legend je aku ni.. puii!)
adesss.macam ni pom ade gak ke ? Facepalm
standard la online gaduh. in real life sayang-menyayang muah2 ;d
mencarut ni boleh addicted. kalau tak bertaubat, sampai bila-bila pun macam tu.
Pages: 1 2