TBD.my

Full Version: mana nak cari desktop murah ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mane nak cari desktop murah2 kat penang.
alor setar ada..GayFace

RM 350 full spack...Challenge Accepted

SPEC
pentium 4 2.80Ghz
Ram 1gb/512mb(512 hrga bleh counting )
hard disk 80gb/40gb(harga bleh countig )
termasuk keyboard n mouse..
windows xp and software ready
addon


monitor lcd..GayFace plus mouse n keyboard.Big Grin

P/S :nei pc recon laa..nk bru mmg mhall.GayFace
nk recon gaming, cari kt CC.
nk recon office, cari kt office yg dh muflis ;d
nk recon rumah, cari lh kt mane2 pun ;d

kebiasaannya org akan jual desktop full set yg recon dlm rm700-900 bergantung atas spec.
kalau kau ade rezeki mngkin kau akan jumpa org nk jual brg spec baik,
dual core proc, 4gb ddr3 ram, 500gb plg kurang + monitor lcd 17" rm 1100.
mudah.my , kne kencin aku x jamin.

kalo hang turun ipoh aku pn ade gak juai desktop murah

pentium 4 1.80Ghz
Mobo P4 with onboard GFX
Ram 1gb/512mb
hard disk 80gb IDE
DVD-RW IDE
PS/2 or USB keyboard n mouse..
Monitor CRT Samsung 17" or LCD 14"
windows xp sp3 + basic software ready

HARGA :RM350.00 (boleh nego kalo bagi awek penang sorang)

kalo nk addon gfx ATI 256MB dan PCI SATA card, tambah je duit skit.

dual core dan AMD Athlon, AMD Athlon X2 punye spec pn ada gak.
Ape spec hang nk pun buleh punye tapi kne bayar cash la, kalo nk utang pun buleh tp kne jadi downline dlm aku punye MLM.

camne nk kontek? telepon je mr. Alakazam di 019-2278822
Bro zam zam alakazam ada juai gpu AMD murah2? HD7770 berapa ringgit? Big Grin
(25-06-2013, 04:14 AM)darth_alakazam Wrote: [ -> ]mudah.my , kne kencin aku x jamin.

kalo hang turun ipoh aku pn ade gak juai desktop murah

pentium 4 1.80Ghz
Mobo P4 with onboard GFX
Ram 1gb/512mb
hard disk 80gb IDE
DVD-RW IDE
PS/2 or USB keyboard n mouse..
Monitor CRT Samsung 17" or LCD 14"
windows xp sp3 + basic software ready

HARGA :RM350.00 (boleh nego kalo bagi awek penang sorang)

kalo nk addon gfx ATI 256MB dan PCI SATA card, tambah je duit skit.

dual core dan AMD Athlon, AMD Athlon X2 punye spec pn ada gak.
Ape spec hang nk pun buleh punye tapi kne bayar cash la, kalo nk utang pun buleh tp kne jadi downline dlm aku punye MLM.

camne nk kontek? telepon je mr. Alakazam di 019-2278822

ipoh area mane tu bro.??
memang tgh mencari ni pon ..
tengah tunggu suhz bagi harga, aritu dia kata kawan dia ade jual 2nd hand pc ..