TBD.my

Full Version: [VB.net] MediaFire Bot Account Creator
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Assalamualaikum dan selamat bahagia kepada hadirin yang dirahmati sekali ;d

[Image: VSBmB.png]

Description
Nie satu tool yang dibuat dengan VB.Net yang mampu untuk buat berpuluh-puluh (mungkin ratus) account MediaFire tanpa henti (selagi korang tak tekan stop, selagi tu dia akan create account ;d )

Kebaikan
Sesuai untuk mamat yang selalu upload barang copyright ke MediaFire, tapi account selalu sangat kena BAN, tak payah susah2 sngt nak buat account ;d

Cara guna
Tekan start, dia akan mula create banyak-banyak dan untuk Stop, tekan butang Stop, kalau korang nak save semua account2 yang sudah di-create tu, right click dekat list account tu, dan tekan "Save Accounts", boleh tengok gambar bawah nie.

[Image: cC8m3.png]

Adakah Ia Berkesan ?
Ya! Memang berkesan, saya sudah cuba. Big Grin

Adakan Benda nie Bind dengan Apa2 Keylogger/RAT/;d ?
Tidak! Kalau korang tak percaya dengan binary yang aku upload, aku dah sediakan source code, jadi korang compilelah sendiri, sebab bukan hak milik aku pon. Me Gusta

Buat sendiri ke tool nie ? :
Tak, benda nie dapat dari HF sebenarnya (http://www.hackforums.net//showthread.php?tid=2251062) , kawan suruh tengok ape yang tak kena dengan tool tu sebab source asal tak boleh guna (sbb dekat MediaFire API , cara author ada silap sikit sebab dia guna default App ID dekat API tu), jadi aku dah bagi boleh guna.

Berapa Lama benda nie boleh guna ?
Sebenarnya benda nie dia guna MediaFire REST API , selagi MediaFire tak tukar Register API dia, selagi tu akan boleh guna.

Banyak betul aku membebel, nie download link ;d

Pass : TBD.my

Update : 30 Ogos 2012

EXE File : http://www.mediafire.com/?117qnttb61fg66n
Source Code : http://www.mediafire.com/?0o1069ywof6xojv


p/s : Kalau Link Mati / Ataupon dah tak boleh guna, PM aku, nanti aku check Big Grin
Nice dude Big Grin
cantik ;d lolz
(12-07-2012, 03:43 PM)shahril Wrote: [ -> ]
Assalamualaikum dan selamat bahagia kepada hadirin yang dirahmati sekali ;d

[Image: VSBmB.png]

Description
Nie satu tool yang dibuat dengan VB.Net yang mampu untuk buat berpuluh-puluh (mungkin ratus) account MediaFire tanpa henti (selagi korang tak tekan stop, selagi tu dia akan create account ;d )

Kebaikan
Sesuai untuk mamat yang selalu upload barang copyright ke MediaFire, tapi account selalu sangat kena BAN, tak payah susah2 sngt nak buat account ;d

Cara guna
Tekan start, dia akan mula create banyak-banyak dan untuk Stop, tekan butang Stop, kalau korang nak save semua account2 yang sudah di-create tu, right click dekat list account tu, dan tekan "Save Accounts", boleh tengok gambar bawah nie.

[Image: cC8m3.png]

Adakah Ia Berkesan ?
Ya! Memang berkesan, saya sudah cuba. :D

Adakan Benda nie Bind dengan Apa2 Keylogger/RAT/;d ?
Tidak! Kalau korang tak percaya dengan binary yang aku upload, aku dah sediakan source code, jadi korang compilelah sendiri, sebab bukan hak milik aku pon. ~mg

Buat sendiri ke tool nie ? :
Tak, benda nie dapat dari HF sebenarnya (http://www.hackforums.net//showthread.php?tid=2251062) , kawan suruh tengok ape yang tak kena dengan tool tu sebab source asal tak boleh guna (sbb dekat MediaFire API , cara author ada silap sikit sebab dia guna default App ID dekat API tu), jadi aku dah bagi boleh guna.

Berapa Lama benda nie boleh guna ?
Sebenarnya benda nie dia guna MediaFire REST API , selagi MediaFire tak tukar Register API dia, selagi tu akan boleh guna.

Banyak betul aku membebel, nie download link ;d

Pass : TBD.my

EXE File : http://www.mediafire.com/?ngfpra861u1u8et
Source Code : http://www.mediafire.com/?uzlr98ks99f48pu


p/s : Kalau Link Mati / Ataupon dah tak boleh guna, PM aku, nanti aku check :D

nice , really useful to internet piraterzzzz ~lol .
thank you :D
naisee... GayFace
(12-07-2012, 03:43 PM)shahril Wrote: [ -> ]Adakan Benda nie Bind dengan Apa2 Keylogger/RAT/;d ?
Tidak! Kalau korang tak percaya dengan binary yang aku upload, aku dah sediakan source code, jadi korang compilelah sendiri, sebab bukan hak milik aku pon. Me Gusta

kehkehkeh.. kot la kena bind dgn ;d tu ROFL
ape p0n, bravo Thumbs Up

x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

please sure that you have installed All Net Framework version. Thank you.
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

mungkin binary diye tu x compile untuk win 7 x64 Hmm
(13-07-2012, 02:27 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

please sure that you have installed All Net Framework version. Thank you.

[Image: 7977d938fa.jpg]

.NET Framework 4
(13-07-2012, 02:43 PM)hexrut Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

mungkin binary diye tu x compile untuk win 7 x64 Hmm

only work with x86- 32bit.Rage 2
(13-07-2012, 07:10 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:43 PM)hexrut Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

mungkin binary diye tu x compile untuk win 7 x64 Hmm

only work with x86- 32bit.Rage 2

mohon di perluas ke 64bit agar lebih cun melecun Fuck That Shit
(13-07-2012, 09:00 PM)holysatan Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 07:10 PM)XdeathX Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:43 PM)hexrut Wrote: [ -> ]
(13-07-2012, 02:24 PM)holysatan Wrote: [ -> ]x boleh cr8 acc pon kt win 7 64bit

[Image: 6d192195d7.jpg]

Me Gusta

mungkin binary diye tu x compile untuk win 7 x64 Hmm

only work with x86- 32bit.Rage 2

mohon di perluas ke 64bit agar lebih cun melecun Fuck That Shit

source dah ade.. compile balik jer untuk x32 dan x64 .. Me Gusta
updated sbb mediafire dh block id developer lama aku, dh letak yng baru..
wei..link baru ada x?
yg tu dah kena delete..
Pages: 1 2