TBD.my

Full Version: This is F**k!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
admin and mods, sorry for the title but this is no playing matter.

just want to announce anthrax telah memburukkan nama aku and you know dignity is not to be made as joking sh*t.

yang aku x puas hati apsal si alak nie terlibat. s*al la! kalau antara korang berdua ada yg x puas hati dgn aku mai sini 1 to 1. kalau setakat nak tabur fitnah, g mamp*s.

just want all to know. never play with other's reputation. kena kat btg hidung sendiri baru tau.

[Image: PZfOe.png]
noting to show

sorry encik bib
ko pikir bengang ko ape hal?
ko igt aku nie x bengang ke? ko xde bende lain nak buat lawak ke?
aku bukan nak report mod or sape2 just nak bersihkan nama aku.? ada masalah ke? kalau ade mai sini jumpa aku la.
noting to show

sorry encik bib
ko nak melawak ko melawak la tp jangan mainkan maruah org. ko paham x?
ko cuba buat kat org lain aku nk tgk. aku xde hal punya nk melawak tp ko tu pikir sikit la. niat ko mmg melawak tp ko boleh kawal ke ape impression org lain bila baca? ko dapat tau ke sapa yg baca? x kan..lain kali pikir dlu sblm buat.
sudah la tu bang.. alak tu aku rase dia tak tahu ape2 dia tak terlibat pun.. dia cuma komen atas ape yang status tu update..

bib, rasenyer si anthrax cuma main2 je.. kalau ade benda yang boleh dilakukan untuk settle benda ni baik settle.. tak best la member tbd gadoh2.. Sad
sudah la tu bang.. alak tu aku rase dia tak tahu ape2 dia tak terlibat pun.. dia cuma komen atas ape yang status tu update.. <--- ko tgk ape status tu dah buat..tu baru alak..kalau ada lagi yg lain pikir macam si alak tu macam mana?

dah la aku malas nak gaduh la. bende mmg kecik tapi leh jadi besar. anthrax sorry kalau btol aku ade buat salah kat ko.
admin please delete my account. aku nk blah dari tempat nie. sape2 nak kontek aku, kontek guna phone or email or ym or fb.

im no longer here.bye.
ish2 apa nk jdi.....bertaubat la.....jange sombong untuk mintak ampun dengan Allah
sabor weiii... amende gaduh2 ni, x cute r.
bertaubat la ......
sebab tu aku malas nak approve skids yg ntah mana2 ntah sapa2... banyak bala dari manfaat..
sedang menunggu respon dari admin yg lain..
haha.....nk masuk tbd
syarat baru:
1.kena matang
2.tidak emosi
3.tidak menyakitkan hati ahli laen
4.tidak bergaduh sama sendir
5.TBD cam persatuan perkida la plak...sowi abg 3 line...gurau jer
ahh..patut la thread ni tajuk "This is F**k"..lepas baca kisah,mmg diri sdri akan wat reaksi

[Image: Dafuq.jpg]
okeys saye mintak maaf sebab jatuhkan maruh encik biborn
to enchik biborn jom kita setel care baik Smile
aku tak rasa benda ni layak masuk dispute corner, dan anthrax, betol cakap bib, nak melawak berpada2 la, dan pada @[pronet] , nak aku consider post2 kau as spam?

mcm org slalu cakap la, tak boleh melawak pi duduk masjid, dah duduk masjid orang cakap poyo lagak alim pulak, pening kan ;d
Pages: 1 2