Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
#1
[Image: kamasutraislam.png]

http://www.scribd.com/doc/2623326/Permata-Yang-Hilang

Love

GayFace

p.s: sepatutnya disebarkan
[Image: have_patience_im_a_slow_learner_sticker-...cl_400.jpg]

-.-
Reply
#2
nice share bro... Smile
Boss Rules :
#1 Boss Always Right
#2 When Boss make wrong, please refer to #1.
Reply
#3
nice info bro.. Smile
setengah manusia pikir benda nih satu yang 'negatif'
tapi kalau takde benda camnih, rasanya korang leh idup tak? omg
Reply
#4
(03-07-2010, 08:22 AM)xLaLax Wrote:  nice info bro.. Smile
setengah manusia pikir benda nih satu yang 'negatif'
tapi kalau takde benda camnih, rasanya korang leh idup tak? omg

bkn negatif.. tapi tak patut utk yg tak berkenaan..
[Image: GteM3.png]
Reply
#5
wah...ada balik ye Buku Permata Yang Hilang ni...

ada lagi satu buku..dalam islam memang dibenarkan ajar perkara macam ni..sebab sebahagian dari ilmu Fiqah..tapi boleh dalam bentuk Lukisan@Ilustrasi dan penulisan.
-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Reply
#6
ada tak mirror donload....masuk site tu kena login dulu
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  (Pendapat)Salah faham umat islam terhadap islam 6b2 19 2,080 26-07-2013, 03:52 PM
Last Post: matz
  Cara Makan Rasulullah S.A.W Stynx 14 3,006 23-03-2013, 10:19 PM
Last Post: MadT0yz
  GAMES YANG MENHINA ISLAM (WAJIB BACA) blaze08 37 6,385 08-03-2013, 07:51 PM
Last Post: shadowmacx
  Kata-Kata Jin Islam tentang Manusia ninja 37 6,912 18-02-2012, 10:30 AM
Last Post: ninja
  islam miskin ke melayu miskin? mim0 5 750 11-02-2012, 10:26 AM
Last Post: Muhammad
  Matlamat tidak menghalalkan cara d0lph1n 11 2,223 28-01-2012, 12:41 PM
Last Post: s3m00t
  "Islam akan allied dengan christian soviet union utk lwn zionist" - Quran & Hadith mim0 21 5,751 21-01-2012, 07:23 PM
Last Post: 84ngl4
  Nikmat al islam ninja 0 441 14-01-2012, 11:01 PM
Last Post: ninja
  Cara Tidur Yang Betul ninja 6 2,780 08-01-2012, 07:22 PM
Last Post: matz
  [MF] Panduan dan Cara Mengerjakan Solat dengan Betul.pdf rapple86 0 4,174 13-12-2011, 12:29 PM
Last Post: rapple86

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)