Welcome to TBD.my, Guest! Log In or Sign Up
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
03-07-2010, 02:38 AM
Post: #1
[Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
[Image: kamasutraislam.png]

http://www.scribd.com/doc/2623326/Permata-Yang-Hilang

Love

GayFace

p.s: sepatutnya disebarkan

[Image: have_patience_im_a_slow_learner_sticker-...cl_400.jpg]

-.-
Quote
03-07-2010, 05:48 AM
Post: #2
RE: [Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
nice share bro... Smile

Boss Rules :
#1 Boss Always Right
#2 When Boss make wrong, please refer to #1.
Quote
03-07-2010, 09:22 AM
Post: #3
RE: [Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
nice info bro.. Smile
setengah manusia pikir benda nih satu yang 'negatif'
tapi kalau takde benda camnih, rasanya korang leh idup tak? omg
Quote
03-07-2010, 09:28 AM
Post: #4
RE: [Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
(03-07-2010 09:22 AM)xLaLax Wrote:  nice info bro.. Smile
setengah manusia pikir benda nih satu yang 'negatif'
tapi kalau takde benda camnih, rasanya korang leh idup tak? omg

bkn negatif.. tapi tak patut utk yg tak berkenaan..

[Image: GteM3.png]
Quote
05-07-2010, 05:01 PM
Post: #5
RE: [Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
wah...ada balik ye Buku Permata Yang Hilang ni...

ada lagi satu buku..dalam islam memang dibenarkan ajar perkara macam ni..sebab sebahagian dari ilmu Fiqah..tapi boleh dalam bentuk Lukisan@Ilustrasi dan penulisan.

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Quote
05-07-2010, 05:27 PM
Post: #6
RE: [Sex Edu] Seni Nafkah Batin - Kamasutra & sex cara islam
ada tak mirror donload....masuk site tu kena login dulu
Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  (Pendapat)Salah faham umat islam terhadap islam 6b2 19 1,367 26-07-2013 04:52 PM
Last Post: matz
  Cara Makan Rasulullah S.A.W Stynx 14 2,738 23-03-2013 11:19 PM
Last Post: MadT0yz
  GAMES YANG MENHINA ISLAM (WAJIB BACA) blaze08 37 5,062 08-03-2013 08:51 PM
Last Post: shadowmacx
  Kata-Kata Jin Islam tentang Manusia ninja 37 5,724 18-02-2012 11:30 AM
Last Post: -|ninja|-
  islam miskin ke melayu miskin? mim0 5 664 11-02-2012 11:26 AM
Last Post: Muhammad
  Matlamat tidak menghalalkan cara d0lph1n 11 1,946 28-01-2012 01:41 PM
Last Post: s3m00t
  "Islam akan allied dengan christian soviet union utk lwn zionist" - Quran & Hadith mim0 21 4,980 21-01-2012 08:23 PM
Last Post: 84ngl4
  Nikmat al islam ninja 0 384 15-01-2012 12:01 AM
Last Post: -|ninja|-
  Cara Tidur Yang Betul ninja 6 2,413 08-01-2012 08:22 PM
Last Post: matz
  [MF] Panduan dan Cara Mengerjakan Solat dengan Betul.pdf rapple86 0 3,744 13-12-2011 01:29 PM
Last Post: rapple86

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)