Welcome to TBD.my, Guest! Log In or Sign Up
 
Thread Rating:
  • 3 Votes - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
i-hack 2010
17-05-2010, 02:56 PM
Post: #1
i-hack 2010
kwn suruh aku promote..nk promote kat cni bleh?
more info klik kat sini atau sini


p/s: kalo rasa thread ni salah section, admin tolong pindahkan ek..Big Grin
Quote
17-05-2010, 03:00 PM
Post: #2
RE: Hacking Competition
knape kne promote?spe membe ko tu?suro la die masuk cni..

Quote
17-05-2010, 03:00 PM
Post: #3
RE: Hacking Competition
moved to network n sytem security....
hmm, dlu taun 2008 dah buat kan? ada lagi ke? @tiap2 tahun ada event ni ?
Quote
17-05-2010, 03:04 PM
Post: #4
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:00 PM)masokis Wrote:  moved to network n sytem security....
hmm, dlu taun 2008 dah buat kan? ada lagi ke? @tiap2 tahun ada event ni ?

Mmg tiap2 tahun ada masokis.Smile

uitm penyelenggara contest hacking ni dari dulu lagi Big Grin

To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Quote
17-05-2010, 03:05 PM (This post was last modified: 17-05-2010 03:05 PM by try.)
Post: #5
RE: Hacking Competition
tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

Quote
17-05-2010, 03:06 PM
Post: #6
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:00 PM)try Wrote:  knape kne promote?spe membe ko tu?suro la die masuk cni..
dier suh promote kat fb sebenarnyer..saje try kat cni..mana la tau ader wakil dr tbd..Big Grin

(17-05-2010 03:00 PM)masokis Wrote:  moved to network n sytem security....
hmm, dlu taun 2008 dah buat kan? ada lagi ke? @tiap2 tahun ada event ni ?
a'ah..tp thn lps aku rase xder diorang buat..thn ni buat blk..anyway, g la ajak otai2 yg len join..RM 4000 tu..
Quote
17-05-2010, 03:07 PM
Post: #7
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:05 PM)try Wrote:  xla..tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

haaa.. ingat sekali jalan jer..
pasal ramai yang komen event ni tahap biasa..
tp bg masokis ni ialah langkah awal pengenalan sekuriti dan patut diadakan tiap2 tahun... bleh lahirkan ramai pakar security kat malaya ni..Angry
Quote
17-05-2010, 03:09 PM
Post: #8
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:07 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:05 PM)try Wrote:  xla..tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

haaa.. ingat sekali jalan jer..
pasal ramai yang komen event ni tahap biasa..
tp bg masokis ni ialah langkah awal pengenalan sekuriti dan patut diadakan tiap2 tahun... bleh lahirkan ramai pakar security kat malaya ni..Angry

jom masokis kita join,ajak try sekali,tapi ajul xtau hacking Big Grin

To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Quote
17-05-2010, 03:11 PM
Post: #9
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:09 PM)ajul Wrote:  
(17-05-2010 03:07 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:05 PM)try Wrote:  xla..tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

haaa.. ingat sekali jalan jer..
pasal ramai yang komen event ni tahap biasa..
tp bg masokis ni ialah langkah awal pengenalan sekuriti dan patut diadakan tiap2 tahun... bleh lahirkan ramai pakar security kat malaya ni..Angry

jom masokis kita join,ajak try sekali,tapi ajul xtau hacking Big Grin
eden pun samo.. cumo tau programming jah sket2..
kalu mau hacking site.. sqli boleh lagilah..
yang lain2 tak pandai..Lulz
Quote
17-05-2010, 03:13 PM
Post: #10
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:11 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:09 PM)ajul Wrote:  
(17-05-2010 03:07 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:05 PM)try Wrote:  xla..tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

haaa.. ingat sekali jalan jer..
pasal ramai yang komen event ni tahap biasa..
tp bg masokis ni ialah langkah awal pengenalan sekuriti dan patut diadakan tiap2 tahun... bleh lahirkan ramai pakar security kat malaya ni..Angry

jom masokis kita join,ajak try sekali,tapi ajul xtau hacking Big Grin
eden pun samo.. cumo tau programming jah sket2..
kalu mau hacking site.. sqli boleh lagilah..
yang lain2 tak pandai..Lulz

kena ajak kapitgulung,johnburn dan try ,confirm menang Big Grin

tu sume masta Big Grin

To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Quote
17-05-2010, 03:16 PM
Post: #11
RE: Hacking Competition
xkesa tau progming byk ke sket..die terbuka pada IPTA ngn IPTS so masokis ngn ajul leh masuk...lgpn umo korg bwh pd 26 tahun..join utk timba ilmu..lgpn ade conference nnt,leh masuk n dgr speech..ni pendedahan awl la..rmai otai2 msuk nnt..nnt da tau serba sket leh join HiTB lak..

Quote
17-05-2010, 03:19 PM
Post: #12
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:16 PM)try Wrote:  xkesa tau progming byk ke sket..die terbuka pada IPTA ngn IPTS so masokis ngn ajul leh masuk...lgpn umo korg bwh pd 26 tahun..join utk timba ilmu..lgpn ade conference nnt,leh masuk n dgr speech..ni pendedahan awl la..rmai otai2 msuk nnt..nnt da tau serba sket leh join HiTB lak..

HITB?

Hack in the box? tu ke try?

To follow the path,
Look to the master,
Follow the master,
Look through the master,
Become the master.
Quote
17-05-2010, 03:22 PM
Post: #13
RE: Hacking Competition
(17-05-2010 03:13 PM)ajul Wrote:  
(17-05-2010 03:11 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:09 PM)ajul Wrote:  
(17-05-2010 03:07 PM)masokis Wrote:  
(17-05-2010 03:05 PM)try Wrote:  xla..tiap2 tahun ade..tp 2009 je dorg xwt..

haaa.. ingat sekali jalan jer..
pasal ramai yang komen event ni tahap biasa..
tp bg masokis ni ialah langkah awal pengenalan sekuriti dan patut diadakan tiap2 tahun... bleh lahirkan ramai pakar security kat malaya ni..Angry

jom masokis kita join,ajak try sekali,tapi ajul xtau hacking Big Grin
eden pun samo.. cumo tau programming jah sket2..
kalu mau hacking site.. sqli boleh lagilah..
yang lain2 tak pandai..Lulz

kena ajak kapitgulung,johnburn dan try ,confirm menang Big Grin

tu sume masta Big Grin

kalo ade wakil TBD kat competition ni sure aku bg sokongan moral 100%..itu jer aku mampu sbb xde bakat mcm korang..Sad
Quote
17-05-2010, 03:27 PM
Post: #14
RE: Hacking Competition
paduka,leh tanye ke..huhu..ko budak uitm ke?

Quote
17-05-2010, 03:42 PM
Post: #15
RE: Hacking Competition
tanye je coz event ni kn under uitm..tu la ngat ko bdk uitm..tu je.. Smile

Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 Taz 9 1,509 13-09-2010 05:35 PM
Last Post: J3b47_g1l4

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)