Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HANDPHONE PALING MURAH
#1
Budgut aku dlm RM50-100
hanphone aku dah rosak

aku nak yg boleh call ngan sms je
ke ade TBDian y nak jual
aku x kisah
yg penting phone tu xde camera
Peraturan Asrama
aku sebenarnye ada phone Alcatel
tapi ade camera
just aku nak beli phone ni utk bwk gi asrama

Aku nye phone lama dah rosak
masuk air waktu mandi kat langkawi time lima09
[Image: 1347859028430604.jpg]
Reply
#2
Salotep camera phone..
[Image: mw63E.gif]
Reply
#3
:| nak kurma sb kau spam
[Image: 1347859028430604.jpg]
Reply
#4
wan Wrote::| nak kurma sb kau spam
memang ko post benda ni kat tempat spam.. bace rules kat atas tu.. =)
tempat bleh spam taknak spam? tempat tak boleh spam ko nak spam?
[Image: GteM3.png]
Reply
#5
wan..ko ni klaka la ROFL
umo ko bpe sbnye? cbe jd matang ckit :emy_49:
[Image: 8F0ABB67854FB46471A09C36BBB9DAE2.png]
Reply
#6
you better buy nokia 33sekupang
its very cheap
SMS+Call
No Camera
:emo103:
Hacking Its Not Nice
[Image: sig_9047_1.png]
Reply
#7
Th3rabyt3 Wrote:you better buy nokia 33sekupang
its very cheap
SMS+Call
No Camera
:emo103:
dah tak ada jual tu.. barang antik dah.. mahal Big Grin
[Image: GteM3.png]
Reply
#8
mastre Wrote:wan..ko ni klaka la ROFL
umo ko bpe sbnye? cbe jd matang ckit :emy_49:
13
satu kelas ngan hellxox
12 Jan Befday aku
nk masuk 14
[Image: 1347859028430604.jpg]
Reply
#9
suhz Wrote:
Th3rabyt3 Wrote:you better buy nokia 33sekupang
its very cheap
SMS+Call
No Camera
:emo103:
dah tak ada jual tu.. barang antik dah.. mahal Big Grin

barang itu sudah jdi barang antik yaa
:emo82:
iya la
henset itu sudah lama
Hacking Its Not Nice
[Image: sig_9047_1.png]
Reply
#10
oo..budak asrama rupenye..klu ko duk area kl try usha pertama complex. klu nokia 3310 y second hand mybe ade kot, xpon ko amek y up ckit dri 3310.
[Image: 8F0ABB67854FB46471A09C36BBB9DAE2.png]
Reply
#11
mastre Wrote:oo..budak asrama rupenye..klu ko duk area kl try usha pertama complex. klu nokia 3310 y second hand mybe ade kot, xpon ko amek y up ckit dri 3310.
harge brape?
[Image: 1347859028430604.jpg]
Reply
#12
wan Wrote:
mastre Wrote:oo..budak asrama rupenye..klu ko duk area kl try usha pertama complex. klu nokia 3310 y second hand mybe ade kot, xpon ko amek y up ckit dri 3310.
harge brape?

aku xsure la tp bole try tnye. lg 1,klu ko nk g pertma tu klu leh bwk la parent @ kwn2 ko skali psl sne byk kes customer kne pukul klu xbeli dari diorg.
[Image: 8F0ABB67854FB46471A09C36BBB9DAE2.png]
Reply
#13
wan Wrote:
mastre Wrote:wan..ko ni klaka la ROFL
umo ko bpe sbnye? cbe jd matang ckit :emy_49:
13
satu kelas ngan hellxox
12 Jan Befday aku
nk masuk 14

oo kecik lagi same mcm si azrai tu la kan..
bole pukul ni B-)
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: bilI6uE.gif]
Reply
#14
TerrickCEF Wrote:
wan Wrote:
mastre Wrote:wan..ko ni klaka la ROFL
umo ko bpe sbnye? cbe jd matang ckit :emy_49:
13
satu kelas ngan hellxox
12 Jan Befday aku
nk masuk 14

oo kecik lagi same mcm si azrai tu la kan..
bole pukul ni B-)
suke ati ko je nak pukul anak org.. isk2 :emy_55:
[Image: GteM3.png]
Reply
#15
suhz Wrote:
TerrickCEF Wrote:
wan Wrote:13
satu kelas ngan hellxox
12 Jan Befday aku
nk masuk 14

oo kecik lagi same mcm si azrai tu la kan..
bole pukul ni B-)
suke ati ko je nak pukul anak org.. isk2 :emy_55:

pukul kasih sayang suhz :emy_60:
[Image: 76561198059652827.png]
[Image: bilI6uE.gif]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sticker Bio Energy.. Promosi Murah.. XdeathX 34 215 15-12-2014, 07:53 PM
Last Post: shadowmacx
  Barang ape paling best boleh dibeli dengan RM 100? rakyat 22 881 12-09-2014, 04:39 PM
Last Post: suhz
  Gwiyomi Paling Failed MrALVIN 3 563 04-05-2013, 12:16 AM
Last Post: teranoob
  [WTA] Handphone bawah RM350 ninja 1 920 17-06-2011, 12:36 PM
Last Post: biborn
  Domain Paling Kreatif Yang Masih Available wan 0 484 24-02-2011, 11:17 PM
Last Post: wan
  antivirus untuk handphone thenajibkp 12 1,832 31-12-2010, 04:35 PM
Last Post: ninja
  My handphone :) Stynx 23 3,985 18-12-2009, 06:28 PM
Last Post: azraindie

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)