Welcome to TBD.my, Guest! Log In or Sign Up
Closed 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EcafePRO
26-07-2009, 10:48 AM
Post: #1
EcafePRO
sesape ada x hack atau cara utk melihat ecafepro password..?? ley sharekan?
26-07-2009, 10:49 AM
Post: #2
Re: EcafePRO
bro..
leh terangkan x pe bende ni..
game ke?

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 11:00 AM
Post: #3
Re: EcafePRO
LuqMaN Wrote:bro..
leh terangkan x pe bende ni..
game ke?
ecafepro..

ade perkataan cafe tu.. aku rasa mesti la CC nye sopware.. Big Grin

[Image: GteM3.png]
26-07-2009, 11:02 AM
Post: #4
Re: EcafePRO
suhz Wrote:
LuqMaN Wrote:bro..
leh terangkan x pe bende ni..
game ke?
ecafepro..

ade perkataan cafe tu.. aku rasa mesti la CC nye sopware.. Big Grin

leh bruteforce ke?
aku penah la chk2 kat cc..ada satu file password..tp kalo nak bukak 2..dia kene letak password..
file dia ada kaitan dgn microsoftword kot..

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 11:07 AM
Post: #5
Re: EcafePRO
suhz Wrote:
LuqMaN Wrote:bro..
leh terangkan x pe bende ni..
game ke?
ecafepro..

ade perkataan cafe tu.. aku rasa mesti la CC nye sopware.. Big Grin

hhaa.. btol la nie salah satu software yg digunakan die cybercafe..

emm macam mane nak hack atau godam masuk utk dpt kan password?
26-07-2009, 12:08 PM
Post: #6
Re: EcafePRO
ko try cr folder sopware tu..
pas2 copy a dlm pendrive ke..
balik umah..try godek.. :P

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 12:36 PM
Post: #7
Re: EcafePRO
btol gak
kate luqman tuh :emy_20: :emy_20:

[Image: giegiey.gif]
26-07-2009, 12:37 PM
Post: #8
Re: EcafePRO
aku penah buat dlu..

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 01:12 PM
Post: #9
Re: EcafePRO
LuqMaN Wrote:ko try cr folder sopware tu..
pas2 copy a dlm pendrive ke..
balik umah..try godek.. :P

ok aku keja cc skank

die tukar password aku so aku nak tukar balik.. aku just nak thu pass admin die jer.. aku dh godek² smua file tpi x jmpa.. aku ingat die ada simpan dlm tmpat laen la.. so sesape yg thu cara die leyy aa gtahu ekk Big Grin
26-07-2009, 01:13 PM
Post: #10
Re: EcafePRO
lawl..gna je la pass admin..

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 01:19 PM
Post: #11
Re: EcafePRO
LuqMaN Wrote:lawl..gna je la pass admin..

msalh die aku x thu pass admin.. sbb tuw aku tyna korang thu ker x?

mcm mane nak hack ker ape ker tuw dptkan pass admin
26-07-2009, 01:24 PM
Post: #12
Re: EcafePRO
btw..
np leh jd cam 2..kantoi bkk radio kat cc ke? :P

Saya online menggunakan laptop, akan tetapi apabila saya ingin update status Facebook saya, saya akan menggunakan BlackBerry saya, semata-mata ingin riak.Hebat bukan?


Spoiler:
butthurt?
26-07-2009, 02:34 PM
Post: #13
Re: EcafePRO
LuqMaN Wrote:btw..
np leh jd cam 2..kantoi bkk radio kat cc ke? :P

bukan die wat account ntah pape lagi
bengang aku
26-07-2009, 04:41 PM
Post: #14
Re: EcafePRO
try tgk ni
<!-- m --><a class="postlink" href="http://komandotrg.blogspot.com/2008/05/hacking-cc-cyber-cafe.html">http://komandotrg.blogspot.com/2008/05/ ... -cafe.html</a><!-- m -->

[Image: lude.jpg]
26-07-2009, 04:56 PM
Post: #15
Re: EcafePRO
nice info amerwafiy :P

"You're what you achieve. Therefore be the man you wanted to be."
Closed 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  ecafepro wanbotak 17 1,981 03-09-2013 06:52 PM
Last Post: matz

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)