Welcome to TBD.my, Guest! Log In or Sign Up
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Addmath Project Work
22-04-2012, 09:35 PM
Post: #1
Addmath Project Work
ade sesiapa yang dah siap ? untuk negeri johor punya .
aku dh search kat google tk dpt dpt Sad
spm 2012 . tolong crikkn .

[Image: Video-to-GIF.gif]
Quote
22-04-2012, 09:43 PM
Post: #2
RE: Addmath Project Work
(22-04-2012 09:35 PM)parkerhanafi Wrote:  ade sesiapa yang dah siap ? untuk negeri johor punya .
aku dh search kat google tk dpt dpt Sad
spm 2012 . tolong crikkn .

pergh. sejak bile ni? why aku takder pun kerja2 folio untuk addmath ni GayFace

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Quote
22-04-2012, 09:47 PM
Post: #3
RE: Addmath Project Work
utk negeri johor punya? why? aku dulu project work add math google je, semua boleh pakai.
ape tajuk utk project work? mne tahu kot2 ade lagi kawan aku simpan dlm pendrive GayFace

[Image: gamers%2Bpassion.jpg]
Quote
22-04-2012, 09:49 PM
Post: #4
RE: Addmath Project Work
(22-04-2012 09:43 PM)-|ninja|- Wrote:  
(22-04-2012 09:35 PM)parkerhanafi Wrote:  ade sesiapa yang dah siap ? untuk negeri johor punya .
aku dh search kat google tk dpt dpt Sad
spm 2012 . tolong crikkn .

pergh. sejak bile ni? why aku takder pun kerja2 folio untuk addmath ni GayFace

tu la.. aku x kena buat pun bnda2 mcm nih.. O.o

Derpina

Quote
22-04-2012, 10:31 PM
Post: #5
RE: Addmath Project Work
owh..project nih..
leh bg bonus mark utk pra-spm ke spm tak silap aku..
ape soklan dia?

[Image: 3EsGZgg.png]
uno akhirnya kau ngaku gak ye
Quote
23-04-2012, 12:09 AM
Post: #6
RE: Addmath Project Work
tajuk dia panjang sangat , dia psl SEGAK .
lbey kurng lah tu , aku google dia pnye soalan tk jmpe jmpe .
hopefully , korng bole tlg saya .

[Image: Video-to-GIF.gif]
Quote
23-04-2012, 12:14 AM
Post: #7
RE: Addmath Project Work
segak...segak bergaya kah?
GayFace

bg je tajuk penuh senang nak tolong...
btw aku punye task dulu pasa gravitational force, kena main bandul bagai pastu apply formula berkaitan yg ada dlm buku add math..
sexperiment bape minit sgt pun, result gugel jugak Facepalm

Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Cakap elok-elok pun senang faham!

https://www.youtube.com/watch?v=ulPgWVC08KI
Quote
23-04-2012, 12:27 AM
Post: #8
RE: Addmath Project Work
xpernah dgr pun.. yang aku pernah dengar ialah kerja khusus prinsip akaun.. tu pun xwajib diambil (biasanya SBP xbuat)

Setiap ilmu mesti selari dengan Al-Quran dan As-Sunnah

[Image: hisyam%20-%20Copy.jpg]
Quote
23-04-2012, 01:05 AM
Post: #9
RE: Addmath Project Work
[Image: 582667_397954830225933_100000342577562_1...0203_n.jpg]

[Image: 542887_397955236892559_100000342577562_1...7312_n.jpg]

ni smua . hopefully , korng bole tlg . ill appreciate it .

[Image: Video-to-GIF.gif]
Quote
23-04-2012, 01:06 AM (This post was last modified: 23-04-2012 01:14 AM by ninja.)
Post: #10
RE: Addmath Project Work
(23-04-2012 12:27 AM)servant_fox Wrote:  xpernah dgr pun.. yang aku pernah dengar ialah kerja khusus prinsip akaun.. tu pun xwajib diambil (biasanya SBP xbuat)

Maktab tentera pun tak ambil GayFace
(23-04-2012 01:05 AM)parkerhanafi Wrote:  [Image: 582667_397954830225933_100000342577562_1...0203_n.jpg]

[Image: 542887_397955236892559_100000342577562_1...7312_n.jpg]

ni smua . hopefully , korng bole tlg . ill appreciate it .

lol.. ni tajuk form3 ni.. ke form4 .. uhu.. master servant leyh tolong ni.. beliau amat baik hati Love

-|ninja33|-
[Image: b_560_95_1.png]
Quote
23-04-2012, 01:16 AM
Post: #11
RE: Addmath Project Work
hmm , waiting for him to answer this . pening aku mencari satu google nih .

[Image: Video-to-GIF.gif]
Quote
23-04-2012, 01:28 AM
Post: #12
RE: Addmath Project Work
(23-04-2012 01:05 AM)parkerhanafi Wrote:  [Image: 582667_397954830225933_100000342577562_1...0203_n.jpg]

[Image: 542887_397955236892559_100000342577562_1...7312_n.jpg]

ni smua . hopefully , korng bole tlg . ill appreciate it .

aku rase la kan

hurm.. tak silap ni kena cari 50 orang pelajar sekolah.. n observe tentang dia punya rate jantung ape semua. yang macam soalan tu nak..

dia nak sampai 50 kan? buat le sampai 50.. rasanya kena buat table same macam dalam kertas tu.. tu cuma contoh.. tapi sampai 50.. value dia edit2 le sikit..

try google.. normal bpm of student. selalunya dalam keadaan rileks tak silap dalam 40-90 dalam seminit rate dia.. takpun kira je rate sendiri.. pastu ubah2 le value.. n lepas activity tu.. selalunya kadar detak jantung lagi laju.. dalam 120 seminit takpun 150 seminit..

pastu rujuk le buku rujukan cara nak kira mode/median tu.. GayFace

just cadangan saje.

pastu soalan akhir tu buat table frequency.. hehe. ade je ni addmath form4.. tajuk ape tah. tabulation of data ke ape tah..
Quote
23-04-2012, 01:36 AM
Post: #13
RE: Addmath Project Work
owh, ni statistic...
saranan aku, mula2 ikut je arahan diberi, dapatkan data utk 50 org tu, nadi sebelum dan selepas physical activity...
obviously ni grouped data, so dah boleh decide formula mana nak apply untuk dapatkan mode, median dan mean

refer formula ni utk dapatkan gambaran lebih jelas, kat page 7....

Soalan agak direct, baca satu2 dan fahamkan apa yang dia nak,baru dapat klu, kalau gugel segak tu sampai spm nnt pun tak dapat sbb dia nak benda lain

p/s:aku minat statistic, kepala layan pikir benda2 ni

Kalo saya buat salah janganlah marah mcm GayFace
Cakap elok-elok pun senang faham!

https://www.youtube.com/watch?v=ulPgWVC08KI
Quote
23-04-2012, 03:19 AM
Post: #14
RE: Addmath Project Work
owh..time aku skola dlu ade..
aku tiru mmbr je..haha

Jack of all trades, master of none. Facepalm
Quote
23-04-2012, 03:14 PM
Post: #15
RE: Addmath Project Work
haaa , tenkiu tenkiu , sng je rupanyee . ill do my best .

[Image: Video-to-GIF.gif]
Quote


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [Idea/Source] Final Year Project pumpkids 9 1,110 17-11-2012 12:44 AM
Last Post: nikkor
  Zekr Project - Quran Translation & Reciter ninja 11 1,351 26-11-2011 10:36 AM
Last Post: 127001
  Oh! Media Project Chuck 33 4,596 18-04-2011 09:59 AM
Last Post: sno0p
  Bantuan Untuk ADDMATH ninja 8 1,419 28-01-2011 08:21 PM
Last Post: parkerhanafi
  Thefr3aky Project. devilmary 2 642 19-08-2010 04:52 PM
Last Post: devilmary
  WakeUp Project - apa sebenarnya yang nk dia sampai kan? cermin 11 1,900 25-06-2010 12:27 AM
Last Post: SeluarDalam
  How to make Mysql work on Win 7? TerrickCEF 4 595 12-09-2009 12:33 PM
Last Post: TerrickCEF

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)